För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Genomsnittspriser på dragkroksmontering

Genomsnittspriser på dragkroksmontering

Spara pengar på verkstaden för dragkroksmontering. Du kan snabbt och enkelt säkra dig det bästa priset på dragkroksbytet genom att skapa en förfrågan genom vår verkstadsportal.

Autobutler har undersökt genomsnittspriset på dragkroksmontering på olika bilmärken. Undersökningen är baserad på över 550 konkreta verkstadsuppdrag som skapades i 2015 via autobutler.se

Läs hela artikeln - Genomsnittspriser på dragkroksmontering

Specialområden för en mekaniker

28 juli 2015, 10:08
bilverkstad När du väl är en fullt certifierad bilmekaniker kan du börja tänka på om du vill specialisera dig inom ett visst område. Denna specialisering kan leda till en mer fokuserad strategi för bilreparationer, minska antalet olika typer av jobb som utförs dagligen och leder dig mot expertis inom ett område. Nedanför listas några av de vanligaste inriktningarna, en bra start om du är osäker på vilket område som passar dig bäst.

Läs hela artikeln - Specialområden för en mekaniker

Bilmekaniker och utbildning

Bilmekaniker och utbildning

Utbildningen för att bli en bilmekaniker är mångsidig och bred. Den innehåller många olika delar som tillsammans ger en mekaniker inblicken i allt som kan gå fel med bilen.

Utbildningen sker både i klassrummet och genom praktik på en bilverkstad.

Det finns flera vägar att gå för att bli en mekaniker. Det tar cirka 2-4 år, beroende på om det är gymnasial eller eftergymnasial utbildning.

Läs hela artikeln - Bilmekaniker och utbildning

Vad gör en bilverkstad?

22 juli 2015, 11:39

Bilverkstäder är den första platsen vi vänder oss till för alla typer av reparation. Mekaniker måste ha extremt bred kunskap om alla typer av fel som kan uppstå på olika bilmärken och modeller och en djup förståelse för hur de åtgärdas. Verkstäder är förväntade att kunna svara på alla möjliga typer av frågor såsom prestanda, reparationer, reservdelar och frågor gällande service och besiktning.

Läs hela artikeln - Vad gör en bilverkstad?

Fast i trafiken

17 juli 2015, 13:00

Fast i trafiken

Ståendes i trafiken kan vara extremt irriterande och berövar dig från värdefull tid. Vi har tagit på oss utmaningen att hitta aktiviteter som inte bara gör väntetiden lättare men värdefull. Ju mer du fastnar i trafiken, desto bättre för dig. Tror du inte oss? Testa själv!

Läs hela artikeln - Fast i trafiken

Läs mer

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu