För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Fast i trafiken

17 juli 2015, 13:00
Fast i trafiken

Autobutler.se verkstadsportal - 3 offerter på din bilreparation

Ståendes i trafiken kan vara extremt irriterande och berövar dig från värdefull tid. Vi har tagit på oss utmaningen att hitta aktiviteter som inte bara gör väntetiden lättare men värdefull.

Ju mer du fastnar i trafiken, desto bättre för dig. Tror du inte oss? Testa själv!


När du kör självFörbättra ditt nätverk

Förbättra ditt nätverk


Ha alltid en telefon med handsfree redo. Detta är din chans att ringa alla tråkiga samtal som skjutits upp. Behöver du ringa banken, gamla vänner, svärmor eller affärskontakter? Ju mer du är fast i trafiken, desto bättre nätverk av vänner, familj och affärspartners får du!


Förbättra språk

Förbättra språk


Har du alltid velat lära dig Spanska? Det finns oräkneligt många ljudspråkkurser. Hitta ditt favoritspråk och träna. Ju mer du är fast i trafiken desto bättre språkkunskaper kommer du att få.


Gör folk glada!

Gör folk glada!


Många studier har visat att ingenting gör oss lyckligare än att göra andra människor glada. Gör det till en vana att tänka på gester och aktiviteter som skulle göra människor omkring dig lyckliga. Det krävs inga dyra presenter, små tecken på uppmärksamhet är tillräckligt. Ju mer du fastnar i trafiken desto gladare kommer du att bli!


När du åker med vänner och familj:Bli överraskad!

Get surprised!


Hur väl känner du dina passagerare? Även dina närmaste familjemedlemmar har berättelser och intressen du inte känner till. Turas om att berätta en historia var. Det är förvånande hur mycket du kan lära dig om dina närmaste. Ju mer du fastnar i trafiken, desto bättre lär du känna dina nära och kära.


Utmana barnen

Utmana barnen


I trafiken är du den mest intressanta personen i bilen. Har din dotter en svaghet inom geografi? Spela en omgång gissa huvudstäder. Gjorde sonen dåligt ifrån sig på matteprovet? Gör en matteutmaningen för er båda. Ju mer du fastnar i trafiken, desto smartare blir dina barn.


Om du inte är föraren:Bli en expert

Bli en expert


Lär dig mer om bilen! Varje bil har en bruksanvisning. Vill du lära dig mer om service, eller vad alla lampor i bilen gör? Ju mer du fastnar i trafiken, desto bättre blir du på bilar.


Läs

Läs


Läs och lär! När har du annars tid att läsa? På kvällen är man oftast trött efter en lång dag på jobbet, därför är trafikköer det perfekta tillfället. Ha alltid en bok tillgänglig, kanske en gammal klassiker som du alltid velat läsa eller en bok om ett nytt ämne. Ju mer du fastnar i trafiken, desto smartare blir du!

Autobutler.se verkstadsportal - spara upp till 40% på din bilreparation


Skapa ett uppdrag och parkera din bil i 'Mitt Garage' hos Autobutler Du får full trygghet när du skapar ett uppdrag och parkerar din bil i 'Mitt Garage' hos Autobutler

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler.se skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 48 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu