För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på www.autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Är din bil redo för de svenska vägarna?

!https://d2bythind2nctn.cloudfront.net/subpages/127/sommerklar-bil_original.png!

Sommaren är här!

Semestertider är runt hörnet och vi på Autobutler vill göra er som i sommar planerar bilsemester redo för de svenska vägarna! Läs om de nödvändigaste åtgärder som vi rekommenderar att göra innan avfärd!
*Olja och oljefilter:* Oljan i bilen har en essentiell funktion genom hålla din motor insmord och i bra skick, dessutom hjälper den till så att motorn inte blir överhettad. Kontrollera att oljan håller rätt nivå och inte är gammal. Det är också att rekommendera att i samband med oljebyte även byter ut ert oljefilter. Vill ni läsa mer klicka här på "*oljebyte*":http://www.autobutler.se/uppdrag/oljebyte, eller "*få tre offerter gratis på oljebyte*":http://www.autobutler.se/my/jobs/flow_first?job%5Bjob_parts%5D%5B0%5D%5Btype_name%5D=JobPart%3A%3AOilChange&z=6. *Vindrutetorkare:* Om regnovädret kommer så hjälper nya vindrutetorkare att hålla bättre sikt på vägarna, därför rekommenderar vi att byta vindrutetorkarna. *Aircondition:* I nästa alla dagens bilar så finns det AC, det är framförallt viktigt under sommaren för att klara de varma sommardagarna. Något som många glömmer bort är att kontrollera så att den fungerar inför semestern då det inte är en självklarhet att den startar eftersom många glömmer bort att använda AC under det kalla vinterhalvåret. Vill ni vet mer om Aircondition klicka här på "*AC*":http://www.autobutler.se/uppdrag/AC-bil, klicka här om ni istället vill "*få tre offerter gratis på AC*":http://www.autobutler.se/my/jobs/flow_first?job%5Bjob_parts%5D%5B0%5D%5Btype_name%5D=JobPart%3A%3AAircondition&z=6 och kontrollera så att allt fungerar som det skall. *Batteri:* Se till att du även kontrollerat ditt batteri för det finns väl inget mer frustrerande när man är ute på semester när ens bil vägrar att starta. Välj därför det säkra före det osäkra och "*få tre offerter gratis på batteri*":http://www.autobutler.se/my/jobs/flow_first?job%5Bjob_parts%5D%5B0%5D%5Btype_name%5D=JobPart%3A%3ABattery&z=6 idag så slipper ni oroa er för att bilen inte skall starta. *Vi på Autobutler hoppas att dessa råd har varit till hjälp* och om ni skulle vilja läsa mer om vad som kan göras på er bil surfa då in på "*Autobutler.se*":http://www.autobutler.se?z=6 och bli ännu mer förberedd inför bilutflykten. *Vi på Autobutler önskar er en trevlig sommar!*
Få snabbt och lätt 3 gratis offerter

Skapa ett uppdrag och parkera din bil i 'Mitt Garage' hos Autobutler Du får snabbt och lätt 3 offerter

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler.se skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 48 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu