Hund i bil på sommaren

Är din bil redo för de svenska vägarna?

Semestertider är runt hörnet och vi på Autobutler vill göra er som i sommar planerar bilsemester redo för de svenska vägarna! Läs om de nödvändigaste åtgärder som vi rekommenderar att göra innan avfärd!

Olja och oljefilter: Oljan i bilen har en essentiell funktion genom hålla din motor insmord och i bra skick, dessutom hjälper den till så att motorn inte blir överhettad. Kontrollera att oljan håller rätt nivå och inte är gammal. Det är också att rekommendera att i samband med oljebyte även byter ut ert oljefilter. Vill du läsa mer klicka här på oljebyte, eller få offerter på oljebute och byte av filter från kvalitetsverkstäder nära dig.

Vindrutetorkare: Om regnovädret kommer så hjälper nya vindrutetorkare att hålla bättre sikt på vägarna, därför rekommenderar vi att byta vindrutetorkarna.

Aircondition: I nästa alla dagens bilar så finns det AC, det är framförallt viktigt under sommaren för att klara de varma sommardagarna. Något som många glömmer bort är att kontrollera så att den fungerar inför semestern då det inte är en självklarhet att den startar eftersom många glömmer bort att använda AC under det kalla vinterhalvåret. Vill du vet mer om Aircondition klicka här på AC.

Batteri: Se till att du även kontrollerat ditt batteri för det finns väl inget mer frustrerande när man är ute på semester när ens bil vägrar att starta. Välj därför det säkra före det osäkra och få tre offerter på batteri.

Vi på Autobutler önskar er en trevlig sommar!

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 315 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.