För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Känn dig trygg inför semestern

17 juni 2015, 15:05

sommarkontroll

Det krävs en hel del planering inför en bilsemester. Detaljer som bagage, vägtullar och resplan måste allt planeras i god tid. Det många bilägare glömmer i dessa tillfällen är att bilen också måste förberedas inför resan…

Det krävs en hel del planering inför en bilsemester. Detaljer som bagage, vägtullar och resplan måste allt planeras i god tid. Det många bilägare glömmer i dessa tillfällen är att bilen också måste förberedas inför resan. För att undvika jobbiga situationer med bilen under resans gång, erbjuder autobutler.se nu en sommarkontroll. Vid en sommarkontroll testas bilens viktigaste delar och minskar drastiskt chansen för att få problem på vägen.

sommarkontroll

Vad kontrolleras?

Våra anslutna verkstäder kontrollerar de vanligaste källorna till fel, såsom:


  • Bromssystem

  • Underrede

  • Vätskenivåer

  • Däcktryck

Varför är sommarkontrollen viktig?

Semesterperioden är tänkt att vara den bästa tiden på året. Nu får man äntligen några lediga dagar att komma undan och njuta av det vackra vädret. Skulle du vilja spendera din välförtjänta tid vid vägkanten med en stillastående bil? Bogsering och bilreparationer tenderar dessutom att vara dyrare under semestermånaderna. Ofta är det småproblem som leder till större. Därför är det smart att göra en kontroll på bilen inför semestern och eventuellt spara tusentals kronor.

Boka en sommarkontroll

Hur kan jag medverka?

Skapa ett uppdrag så får du ej bindande offerter från bilverkstäder i ditt område. Du kan sedan bestämma hos vilken verkstad en eventuell kontroll ska utföras. Hela processen är snabb, enkel och problemfri.


Boka en sommarkontroll

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler.se skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 48 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu