För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Hög kvalité och lika villkor - till ett rättvist pris!

21 oktober 2014, 19:30

Att inte erbjudas rätt kvalitet och bli lurad är inte okej!

Kalla Fakta granskar verkstadsbranschen och det visar sig att inte alla spelar efter samma regler.

Ikväll klockan 21:30 visar Kalla Fakta en granskning som tar upp att det finns flera verkstäder runt om i Sverige som inte lever upp till den standard och kvalitet som man kan förvänta sig vid ett verkstadsbesök.

Man kan inte förstå att det finns verkstäder som inte är helt ärliga, vad som däremot är en trygghet för oss på Autobutler är att våra verkstäder är kvalitetstestade och att vi enbart samarbetar med verkstäder som bedriver en professionell verksamhet. Att ungefär 2000 kundomdömen har gjorts av bilägare efter deras besök hos våra anslutna verkstäder skapar både trygghet och transparens för hela verkstadsbranschen. Det ger även möjlighet att basera sitt val av verkstad på andra bilägares verkstadsupplevelser.

Kolla in Kalla Fakta klockan 21:30!

Har du frågor? Vi har kundservice redo att besvara dina frågor, vardagar mellan 08:00 och 16:00 på telefon: 08-34 92 90.


Få snabbt och lätt 3 gratis offerter

Autobutler.se verkstadsportal - spara up till 40% på verkstadsräkningen

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu