En mekaniker undersöker bil och en mekaniker håller protokoll

Hög kvalité och lika villkor - till ett rättvist pris!

21 oktober 2014, 19:30

Att inte erbjudas rätt kvalitet och bli lurad är inte okej! Kalla Fakta granskar verkstadsbranschen och det visar sig att inte alla spelar efter samma regler.

Ikväll klockan 21:30 visar Kalla Fakta en granskning som tar upp att det finns flera verkstäder runt om i Sverige som inte lever upp till den standard och kvalitet som man kan förvänta sig vid ett verkstadsbesök.

Man kan inte förstå att det finns verkstäder som inte är helt ärliga, vad som däremot är en trygghet för oss på Autobutler är att våra verkstäder är kvalitetstestade och att vi enbart samarbetar med verkstäder som bedriver en professionell verksamhet. Att ungefär 2 000 kundomdömen har gjorts av bilägare efter deras besök hos våra anslutna verkstäder skapar både trygghet och transparens för hela verkstadsbranschen. Det ger även möjlighet att basera sitt val av verkstad på andra bilägares verkstadsupplevelser.

Kolla in Kalla Fakta klockan 21:30!
Har du frågor? Vi har kundservice redo att besvara dina frågor, vardagar mellan 08:00 och 16:00 på telefon: 08-34 92 90.

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 318 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.