För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Åtgärda rostangrepp och smårepor nu

15 april 2013, 09:44


En lång vinter, som den vi precis gått igenom kan vara tuff mot din bils lack.
Prova att tvätta bilen och kolla lacken ordentligt i solljus. Så upptäcker du kanske en massa små rostfläckar, som man kallar rostangrepp. Du upptäcker kanske också en del smårepor och prickbulor, du inte lagt märke till under hösten. Du bör skynda dig att åtgärda detta, om du inte vill att din bil mister värde mer än nödvändigt.

Du tänker kanske inte på att sälja just nu, men faktiskt byter svenska bilägare i genomsnitt bil vart fjärde år, och du kan vara helt säker på, att de finaste och mest väl underhållna bilarna säljs snabbast och till bättre priser än de mindre välhållna. Handel med begagnade bilar sker till exempel på bilpriser.se

Om du är händig och inte är rädd för att jobba med bilens lack, kan du komma långt med poleringsmedel från din bilbutik och en poleringsmaskin, men försiktig om du har metallack. Den tåler inte slipmedel. Var i hela taget försiktig, så du inte gör mer skada än nytta.

Bästa resultat får du genom att offra några tusen kronor på en professionel behandling. Vi har bland våra autoverkstäder och Rostskyddscenter många som står redo för att hjälpa dig.

Autobutler.se verkstadsportal - spara upp till 40% på din bilreparationSkapa ett uppdrag och parkera din bil i 'Mitt Garage' hos Autobutler Du får snabbt och lätt 3 offerter

3 offerter och jämför uppdrag på under reds behandling

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu