Bil med smårepor och rostangrepp

Åtgärda rostangrepp och smårepor nu

15 april 2013, 09:44

En lång vinter, som den vi precis gått igenom kan vara tuff mot din bils lack.

Prova att tvätta bilen och kolla lacken ordentligt i solljus. Så upptäcker du kanske en massa små rostfläckar, som man kallar rostangrepp. Du upptäcker kanske också en del smårepor och prickbulor, du inte lagt märke till under hösten. Du bör skynda dig att åtgärda detta, om du inte vill att din bil mister värde mer än nödvändigt.

Du tänker kanske inte på att sälja just nu, men faktiskt byter svenska bilägare i genomsnitt bil vart fjärde år, och du kan vara helt säker på, att de finaste och mest väl underhållna bilarna säljs snabbast och till bättre priser än de mindre välhållna. Handel med begagnade bilar sker till exempel på bilpriser.se

Om du är händig och inte är rädd för att jobba med bilens lack, kan du komma långt med poleringsmedel från din bilbutik och en poleringsmaskin, men försiktig om du har metallack. Den tåler inte slipmedel. Var i hela taget försiktig, så du inte gör mer skada än nytta.

Bästa resultat får du genom att offra några tusen kronor på en professionell behandling. Vi har bland våra autoverkstäder och Rostskyddscenter många som står redo för att hjälpa dig.

Spara upp till 60%* på din bilreparation med Autobutler.

Få offerter och jämför priser på under reds behandling

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 312 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.