60 Vianor-verkstäder ansluter sig till Autobutler

Däck-, fälg- och verkstadskedjan Vianor har beslutat att ansluta alla sina 60 center till verkstadsportalen Autobutler. Vianor-verkstäderna fick tillgång till portalen den 21 januari och har redan börjat buda på de många uppdragen som bilägare dagligen skickar via portalen.

“Vi går in i det här samarbetet för att stärka vår position inom bilreparationer och bredda vårt namn, vi vill inte bara vara kända för däck och fälgar. När det kommer till bilreparationer och bilservice ser vi Autobutler som en självklar samarbetspartner”, säger Thomas Sallhed, serviceansvarig Vianor AB.

“Autobutler är en ny och pigg onlinetjänst för att värva kunder i bilbranschen. Bilägarna kan dygnet runt skicka offerter till verkstäder inom en radie de själva väljer. När våra verkstäder i kundens område har tid kan de snabbt buda på uppdragen via autobutlers enkla och användarvänliga plattform. På vis kan vi inom 24 timmar få uppdrag och ny kund för bara en marginell kostnad. Skulle vi i stället lägga pengarna på konventionell annonseringen kan vi aldrig säkert veta vad det ger oss”, fortsätter han.

Giovanni Fucá, marknadschef på autobutler.se är både glad och stolt över att Vianor ansluter sina verkstäder.

“Vi är mycket glada över att ha fått Vianor som kund och vi ska göra allt vi kan för att ge dem en superservice. Medarbetarna på verkstäderna ska få uppleva hur lätt det är att vinna uppdragen”, säger Giovanni.

Överblick över vunna uppdrag

Det är de enskilda Vianor-centrarna som budar på de lokala uppdragen, men på kedjans huvudkontor finns en överblick och de kan via plattformens business intelligence-modul hålla ett öga på hur verkstäderna klarar sig på autobutler.se.

“Vårt mål är att höja både omsättning och kundlojalitet”, säger Thomas Sallhed som ser fram emot av en jämn ström med kunder via Autobutler.

Mål: 750 verkstäder i 2013

Avtalen med Vianor betyder att Autobutler.se har fått högre ambitioner.

Verkstadsportalen Autobutler öpnnade för Sverige 22a oktober 2012, målet var 500 verkstäder, men redan nu är 311 verkstäder anslutna. Det går tre gånger fortare än vid lanseringen i Danmark 2010.

“Tack den stora intresset och uppmärksamhet från den svenska verksamheten är målsättning till 750 verkstäder, som kommer och göra oss till branschens största verkstadportal med fria och auktoriserade anslutna verkstäder”, säger Giovanni Fucá.

“Kedjeverkstäder har visat en särskilt stor intresse. 75 % av de anslutna är fria verkstäder som är anslutna till exempelvis kedjer som Mekonomen, Autoexperten, Bosch Car Service, Meca, Svensk Bilvård, och nu även Vianor med alla deras anläggningar i hela Sverige”, säger han.

“Vi har även fått mer och mer intresse från auktoriserade märkesverkstäder som naturligtvis vill hålla sin position på marknad , där flera av dem är redan anslutna och andra i kontakt med oss för att ansluta sig till Autobutler. Det är ett bra exempel på vad vår portal står som partner för att leverea nya kunder till samtliga verkstäder.” avslutar Giovanni Fucá.

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 315 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.