För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Autobutler stöttar branschens initiativ om det fria verkstadsvalet

Autobutler stöttar branschens initiativ som ska informera om det fria verkstadsvalet

Sedan 2012 har bilägare fritt kunnat välja verkstad utan att det påverkar garantin. Även nya bilar kan serva bilen på en fri verkstad och behålla garantin, så länge verkstaden följer tillverkarens föreskrifter. Priset för ett uppdrag skiljer sig ofta med tusentals kronor mellan olika verkstäder – även om alla gör samma arbete. I branschen vill man se ökad konkurrens mellan verkstäderna.  

Två av branschens stora motororganisationer - Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF och Sveriges Bildelsgrossisters Förening, SBF går man nu ut med en kampanj som ska informera bilägare om det fria verkstadsvalet. Kampanjen kan ses på www.verkstadsvalet.se. Autobutler.se stöttar kampanjen och backar upp initiativet som ska säkra alla bilägare ett rättvist pris på verkstaden.

Autobutler.se har redan idag ett prisvinnande koncept som säkrar bilägare ett fritt val av verkstad. Verkstäderna på autobutler.se vet att de konkurrerar med varandra när de skickar offerter och bilägaren har fullständig valfrihet mellan kvalitetsgodkända verkstäder.

Autobutler.dk verkstadsportal - 3 offerter på din bilreparation

Autobutler.se är den enda svenska verkstadsportalen som är helt oberoende av enskilda intressen och som samlar individuella personliga offerter från olika verkstäder. Med bara några få klick levererar autobutler.se dig skräddarsydda offerter som ger en fullständig överblick över arbetet, material och priset - helt gratis. Du kan dessutom läsa om andra bilägares upplevelser och få full trygghet med extra garantier och stickprovskontroller av de genomförda uppdragen.

Autobutler.se vill transformera verkstadsbranschen och vända den till bilägarnas fördel. Alla branschens hörn ska vara transparenta, där verkstäderna har ett krav på att ge bilägare ett schysst pris, hög kvalitet och trygghet.

Vår motivation är att bilägare ska känna sig 100% trygga när de lämnar bilen på verkstaden och att man alltid ska ha ett fritt val. Läs mer om initiativet på www.verkstadsvalet.se.

Autobutler.se verkstadsportal - spara up till 40% på verkstadsräkningen

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu