Delar av koppling

Billiga kopplingsreparationer - Spara pengar på ditt kopplingsbyte

Kopplingar kommer eventuellt att slitas ut, detta är fakta. Kopplingsbytet är ett tidskrävande uppdrag och vi rekommenderar starkt bilägare utan mekanisk bakgrund att låta en verkstad utföra bytet.

Delarna är inte heller billiga så det är inte ens säkert att du sparar mycket pengar genom att göra det själv. Om du gör detta för första gången är risken stor att du kan skada en annan del i bilen och sluta upp med en räkning på tusentals kronor mer. Är du inte 100 % säker på vad du gör så är det bäst att låta en professionell mekaniker titta på och byta ut kopplingen åt dig.

Ett Kopplingsbytet är lång ifrån den billigaste reparationen på en bil men den behöver inte heller kosta skjortan. På Autobutler kan du få offerter från lokala verkstäder speciellt anpassade till dig och din bil. Frågar du runt så minskar det risken för att bli lurad och ökar chanserna för ett schysst pris. På Autobutler kan du även välja verkstad baserat på andra bilägares recensioner, erfarenheter och på så sätt känna dig trygg när bilen lämnas in på lagning.

Allt om kopplingen

Få offerter och jämför priser på kopplingsarbete

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 318 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.