För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Billiga kopplingsreparationer - Spara pengar på ditt kopplingsbyte

Billigt kopplingsbyte

Kopplingar kommer eventuellt att slitas ut, detta är fakta. Kopplingsbytet är ett tidskrävande uppdrag och vi rekommenderar starkt bilägare utan mekanisk bakgrund att låta en verkstad utföra bytet.

Delarna är inte heller billiga så det är inte ens säkert att du sparar mycket pengar genom att göra det själv. Om du gör detta för första gången är risken stor att du kan skada en annan del i bilen och sluta upp med en räkning på tusentals kronor mer. Är du inte 100 % säker på vad du gör så är det bäst att låta en professionell mekaniker titta på och byta ut kopplingen åt dig.

Autobutler.dk verkstadsportal - 3 offerter på din bilreparation

Ett kopplingsbyte är lång ifrån den billigaste reparationen på en bil men den behöver inte heller kosta skjortan. På Autobutler kan du få 3 gratis offerter från lokala verkstäder speciellt anpassade till dig och din bil. Frågar du runt så minskar det risken för att bli lurad och ökar chanserna för ett schysst pris. På Autobutler kan du även välja verkstad baserat på andra bilägares recensioner, erfarenheter och på så sätt känna dig trygg när bilen lämnas in på lagning.

Här kan du skapa ett gratis uppdrag och få 3 offerter på kopplingsbytetAllt om kopplingen


Autobutler.se verkstadsportal - spara up till 40% på verkstadsräkningen

3 offerter och jämför uppdrag på kopplingsarbete

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu