För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Autobutler.se välkomnar Lasingoo till den nya, digitala verkstadsmarknaden.

11 maj 2015, 16:17

Autobutler.se har länge uppmuntrat bilägare till att gå online för sina verkstadsbesök och ser fram emot att en ny aktör hjälper bilägare gå i samma riktning.

Dagens Media har uppmärksammat Lasingoo efter deras storsatsning för att dra fler bilägare till nätet inför service och reparation.

Genom att gå online blir det enklare att jämföra priser, kvalitet och slutligen känna sig helt trygg inför ett verkstadsbesök.

-Svenskarna har nu på allvar tagit åt sig de nya, digitala möjligheterna och för de flesta är priset inte den viktigaste parametern för val av verkstad. Bilägarna vill vara säkra på att verkstaden som de väljer levererar hög kvalitet. Önskan om fasta priser, ordentliga reservdelar, reparationsgaranti och årlig kvalitetskontroll är mycket viktigare än priset, säger partner Christian Legêne. 2 ut av 3 kunder på portalen väljer inte den billigaste verkstaden.

Malin Landberg, vd på Lasingoo, uttalar sig även om användning av nätet innan ett verkstadsbesök: ”Jag brukar jämföra bilservice med ett tandläkarbesök. Det blir ofta en obehaglig överraskning när man kommer dit eftersom man inte har vetat vad det kommer att kosta. Nu har vi gjort det möjligt att ge konsumenten kunskap om det tidigt.”

Vi ser fram emot att tillsammans förändra en bransch som vägrat följa den digitala trenden och ge svenska bilägare en möjlighet att alltid känna sig trygga inför ett verkstadsbesök.

Få 3 gratis offerter


Lasingo Få 3 gratis offerter på bilreparation

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu