Artikel om lasingoo

Autobutler välkomnar Lasingoo till den nya, digitala verkstadsmarknaden.

11 maj 2015, 16:17

Autobutler har länge uppmuntrat bilägare till att gå online för sina verkstadsbesök och ser fram emot att en ny aktör hjälper bilägare gå i samma riktning.

Dagens Media har uppmärksammat Lasingoo efter deras storsatsning för att dra fler bilägare till nätet inför service och reparation.

Genom att gå online blir det enklare att jämföra priser, kvalitet och slutligen känna sig helt trygg inför ett verkstadsbesök.

-Svenskarna har nu på allvar tagit åt sig de nya, digitala möjligheterna och för de flesta är priset inte den viktigaste parametern för val av verkstad. Bilägarna vill vara säkra på att verkstaden som de väljer levererar hög kvalitet. Önskan om fasta priser, ordentliga reservdelar, reparationsgaranti och årlig kvalitetskontroll är mycket viktigare än priset, säger partner Christian Legêne. 2 ut av 3 kunder på portalen väljer inte den billigaste verkstaden.

Malin Landberg, vd på Lasingoo, uttalar sig även om användning av nätet innan ett verkstadsbesök: ”Jag brukar jämföra bilservice med ett tandläkarbesök. Det blir ofta en obehaglig överraskning när man kommer dit eftersom man inte har vetat vad det kommer att kosta. Nu har vi gjort det möjligt att ge konsumenten kunskap om det tidigt.”

Vi ser fram emot att tillsammans förändra en bransch som vägrat följa den digitala trenden och ge svenska bilägare en möjlighet att alltid känna sig trygga inför ett verkstadsbesök.

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 315 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.