Autobutler på Trustpilot

15 oktober 2013, 15:26

På Autobutler har bilister, som använt tjänsten och varit till en verkstad, möjlighet att sätta betyg på och skriva omdömen om sina verkstadsupplevelser. Antalet betyg och omdömen ökar sakta med säkert på Autobutler och många verkstäder är engagerade i sina kunders uppföljningar.

En hel del verkstäder har börjat höra av sig till Autobutler för att de vill få hjälp med att få det utförda jobbet värderat av bilägaren. Ibland ringer de och är besvikna på ett betyg och vill gärna veta vad de kunde ha gjort annorlunda för att få ett bättre omdöme. Läs eller skriv verkstadsomdömen här.

Behöver du reparera din bil?

Men det är inte bara verkstäderna som ska betygsättas. Även vi på Autobutler vill gärna veta hur du som bilägare tycker att vår tjänst fungerar. Vi använder oss av Trustpilot som är en betygsättningsplattform där flera tusen personer delat med sig av både bra och dåliga shoppingupplevelser på nätet. I Danmark har Autobutler drygt 2400 recensioner medan autobutler i Sverige har 15 omdömen. Därför vill vi gärna uppmuntra alla er bilister som fått ett jobb utfört via oss att gå in på Trustpilot och betygsätta oss. Skriv gärna en rad om vad som bra med vår tjänst och vad kunde vi ha gjort bättre. Dela med dig av dina upplevelser så att andra bilister kan dra nytta av dina erfarenheter! Läs eller skriv ett omdöme om Autobutler

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 311 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.