För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Autobutler på Trustpilot

15 oktober 2013, 15:26

Läs och skriv omdömen på Trustpilot

På autobutler.se har bilister, som använt tjänsten och varit till en verkstad, möjlighet att sätta betyg på och skriva omdömen om sina verkstadsupplevelser. Antalet betyg och omdömen ökar sakta med säkert på autobutler.se och många verkstäder är engagerade i sina kunders uppföljningar.

En hel del verkstäder har börjat höra av sig till Autobutler för att de vill få hjälp med att få det utförda jobbet värderat av bilägaren. Ibland ringer de och är besvikna på ett betyg och vill gärna veta vad de kunde ha gjort annorlunda för att få ett bättre omdöme.

Läs eller skriv verkstadsomdömen här.

Men det är inte bara verkstäderna som ska betygsättas. Även vi på autobutler.se vill gärna veta hur du som bilägare tycker att vår tjänst fungerar. Vi använder oss av Trustpilot som är en betygsättningsplattform där flera tusen personer delat med sig av både bra och dåliga shoppingupplevelser på nätet. I Danmark har Autobutler drygt 2400 recensioner medan autobutler i Sverige har 15 omdömen. Därför vill vi gärna uppmuntra alla er bilister som fått ett jobb utfört via oss att gå in på Trustpilot och betygsätta oss. Skriv gärna en rad om vad som bra med vår tjänst och vad kunde vi ha gjort bättre. Dela med dig av dina upplevelser så att andra bilister kan dra nytta av dina erfarenheter!

Läs eller skriv ett omdöme om autobutler.se

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Få 3 offerter » Få 3 offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.
  • Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
  • Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.

Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.

Trustpilot
Bra 8.8 / 1775 omdömen

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 207 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter