Fullpackat bagageutrymme i bil

Utrymme inför bilsemester

Om du ska på campingsemester eller bilresa genom Europa i sommar, är det alltid svårt med packning och utrymme i bilen. Att ständigt behöva spela ”biltetris” i bagageutrymmet under resan ger inte den mest avkopplande starten på en semester. Om du är orolig över att hamna i samma sits igen bör du kolla in vår blogg för tips som ger dig lite extra utrymme.

 1. Köp en takbox

  En takbox är alltid ett lämpligt alternativ inför resan. Takboxar kan lagra en hel del och är en bra möjlighet för att till exempel hålla kläder och sportutrustning ifrån varandra. Du kan hitta takboxar i varierande former, storlekar och pris så att hitta en som passar dig bör inte vara något problem.

 2. Köp ett släp

  Om du regelbundet reser med en stor mängd utrustning och bagage kan det vara lönsamt att investera i en släpvagn. Du kan få plats med en överraskande mängd saker i en relativt liten släpvagn och slipper kompromissa med passagerarnas komfort. Om du har lerig campingutrustning eller sportutrustning kan en släpvagn vara det perfekta sättet att hålla din kläder och and föremål borta från leran.

 3. Packnät

  Om du inte har tillräckligt med saker för att investera i en takbox eller släpvagn kan ett packnät göra jobbet. Genom att montera elastiska band runt om i bilen, kan du enkelt lagra små och besvärliga objekt som behövs under resan.

 4. Temporärt lagringsutrymme

  Om du bara letar efter någonting som underlättar för barnen kan skohållare vara ett utmärkt alternativ. De kan krokas fast på båda framsäten och fungera som lagringsfickor för leksaker, spel och böcker. De hjälper hålla golvet i bilen trevligt och du kan enkelt ta bort dem efter resan.

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

 • Få offerter från verkstäder nära dig
 • Spara upp till 60%*
 • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 311 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.