För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Utrymme inför bilsemester

Om du ska på campingsemester eller bilresa genom Europa i sommar, är det alltid svårt med packning och utrymme i bilen. Att ständigt behöva spela ”biltetris” i bagageutrymmet under resan ger inte den mest avkopplande starten på en semester. Om du är orolig över att hamna i samma sits igen bör du kolla in vår blogg för tips som ger dig lite extra utrymme.

Boka service innan resan

 1. Köp en takbox
  En takbox är alltid ett lämpligt alternativ inför resan. Takboxar kan lagra en hel del och är en bra möjlighet för att till exempel hålla kläder och sportutrustning ifrån varandra. Du kan hitta takboxar i varierande former, storlekar och pris så att hitta en som passar dig bör inte vara något problem.
 2. Köp ett släp
  Om du regelbundet reser med en stor mängd utrustning och bagage kan det vara lönsamt att investera i en släpvagn. Du kan få plats med en överraskande mängd saker i en relativt liten släpvagn och slipper kompromissa med passagerarnas komfort. Om du har lerig campingutrustning eller sportutrustning kan en släpvagn vara det perfekta sättet att hålla din kläder och and föremål borta från leran.
 3. Packnät
  Om du inte har tillräckligt med saker för att investera i en takbox eller släpvagn kan ett packnät göra jobbet. Genom att montera elastiska band runt om i bilen, kan du enkelt lagra små och besvärliga objekt som behövs under resan.
 4. Temporärt lagringsutrymme
  Om du bara letar efter någonting som underlättar för barnen kan skohållare vara ett utmärkt alternativ. De kan krokas fast på båda framsäten och fungera som lagringsfickor för leksaker, spel och böcker. De hjälper hålla golvet i bilen trevligt och du kan enkelt ta bort dem efter resan.

Få 3 gratis offerter

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler.se skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 48 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu