För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Goda chanser för lägre verkstadspriser just nu

Bilservice och servicekontroll

Januari och februari innebär lågsäsong för verkstäderna, som ofta erbjuder extra bra priser under dessa månader.
Vår prisundersökning visar, att verkstäder på autobutler.se är upp till 25 % under denna period på grund av mindre efterfrågan. Skapa ett uppdrag och får 3 offerter nu Autobutler har undersökt alla verkstadserbjudanden I oktober och jämfört med de erbjudande som läggs nu. Och slutsatsen är tydlig: Priserna är betydligt lägre i de första månaderna – vad du än behöver göra på bilen. Även de erbjudande på enkla uppgifter som att byta olja är upp till 25 procent lägre än i de övriga månaderna.

Vi skjuter upp de stora utgifterna

En dyr jul och stora räkningar i januari göra att många är tveksamma till att besöka en verkstad just nu. Detta leder till tomma verkstäder. Men om du verkligen vill spara pengar, så är det faktiskt en dålig idé att skjuta upp kostnaden för ett verkstadsbesök till senare på året.
Få 3 gratis offerter

Skapa ett uppdrag och parkera din bil i 'Mitt Garage' hos Autobutler Du får snabbt och lätt 3 offerter

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu