För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på www.autobutler.se. Läs mer

Hämta 3 gratis och ej bindande offerter

Få 3 offerter och jämför uppdrag på service

  • Spara upp till 40% på verkstadsräkningen
  • Prisgaranti på alla uppdrag
  • Trygghet med MRF reparationsavtal
  • Snabbt och enkelt att använda, det tar bara 2 min!

Prova själv! Det är gratis och ej bindande Få 3 offerter nu

Få 3 offerter nu
2 års garanti på din bilreparation
Din säkerhet för kvalitetsarbete
Prisgaranti på alla uppdrag
Hittar du en billigare offert så matchar vi

Så fungerar det

1

Få 3 offerter

Förklara vad som ska göras på din bil och få 3 offerter - utan kostnad.
2

Välj offer och boka tid

Jämför offerter på pris, avstånd, omdömen och boka en tid online
3

Kör till verkstaden

Få din bil reparerad utan överraskningar

Varför inte bilservice till ett bättre pris?

bilservice

Bilservice är ett måste - men varför är det så dyrt?

De flesta bilägare förstår att en bilservice ökar bilens värde och förlänger livslängden, men få tänker på att priset mellan verkstäder kan variera med flera tusenlappar. En stor del av priset för en service utgörs av verkstadens timpris, och när en bilservice tar lång tid så resulterar det i ett dyrt pris.

Hos Autobutler får du 3 offerter på bilservice och kan jämföra verkstäders priser. Alla verkstäder på autobutler.se är kvalitetssäkrade, och andra bilägares omdömen ger dig en ärlig uppfattning av dem. Vi hjälper dig att på ett enkelt och tydligt sätt hitta den bästa verkstaden, till rätt pris.

Tänk på att följa serviceboken och få en stämpel efter varje bilservice. Detta höjer bilens värde markant, ifall du vid någon tidpunkt funderar på att sälja och köpa en ny. I serviceboken står det exakt vilken service som ska göras, och i offerterna från våra verkstäder får du också en helhetsöverblick över vad som ska göras.

Få tre gratis offerter på service och servicekontroll nu.

Jämför priser - spara tid och pengar
Snabbt & enkelt
Prova själv! Det är gratis och ej bindande

Vad inkluderas i en bilservice?

Det finns olika typer av service beroende på hur långt bilen har kört och hur gammal den är. De olika kontrollerna som genomförs beror på servicebokens anvisningar. Här en lista av de vanligaste kontrollpunkterna under en bilservice.

Extra garanti - bara hos Autobutler
• 2 års garanti på allt verkstadsarbete
• Utbildad mekanisk rådgivning från Autobutler

Service och garanti

De flesta av dagens bilar har 3 års garanti på standarddelar, samt en 7 års rostskyddsgaranti. Det kan variera en del och vissa biltillverkare erbjuder även en förlängd garanti när man köper ny bil.
Om din bil fortfarande är under garanti så är det viktigt att verkstaden följer biltillverkarens anvisningar för att bevara garantin. Service skall utföras under specifika riktlinjer, tidsintervaller, vilket variera mellan olika bilmodeller. Genom att använda sig av kvalitetsverkstäder försäkrar du dig om att kontroller utför med rätt mätutrustning, rätt kvalité på reservdelar som används samt att bilen fylls upp med godkända vätskor. Vi har löpande kvalitetskontroller och samtliga verkstäder måste leva upp till MRFs reparationsvillkor.

Efter att garantin utgått är det fortfarande viktigt att följa intervallerna för service. Det förhindrar att bilen går sönder och dyra reparationer som följd, men även försäkrar att din bil behåller sitt värde bättre.

Garantin finns kvar även om du inte väljer en auktoriserad verkstad så länge visa att intervaller och servicekrav är uppfyllda, vilket kan göras genom att ha en korrekt ifylld servicebok.

Omdömen för Bilservice

Trevlig och kunnig personal.
Boro
Citroën C5 (2011)
Bra pris. Bra bemötande.
Mahmood S.
Mitsubishi Colt (2010)
Trevliga och snabba
Therese
Kia Rio (2012)

Hur ofta skall bilen på service?

Beroende på bilens ålder så skall service utfärdas efter specifika miltal. Om du inte kör så mycket med din bil så kommer intervallen för service bero mer på tid än miltal. Vanligtvis så skall bilen på service minst en gång per år om du inte når miltalet.
Du skall alltid rådfråga en verkstad om du misstänker att det är något fel på bilen.

Behöver du lånebil?

Vi förstår att det är svårt att vara utan bil, därför finns valmöjligheten att kryssa i att du vill ha lånebil inräknat i din offert så kan du fortsätta som vanligt när din bil är på service. Vissa verkstäder erbjuder lånebil som en del av deras bilservice medan andra har tar en extra avgift, men detta kommer klart och tydligt att framgå på offerten.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu