För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Så får du den bästa verkstadsupplevelsen


Som bilägare med lite kunskap om bilen kan service och reparationer vara ett ångestfyllt ämne. Genom att följa dessa fyra enkla regler från verkstadsportalen autobutler.se, kan du känna dig bekväm och få en mycket bättre verkstadsupplevelse. Först av allt bör du komma överens om priset i förskott, även innan mekanikern tittar på bilen. Om du inte vet vad felet är kan du göra en felsökning först. Vissa verkstäder som är anslutna till autobutler.se kan göra detta gratis, så länge du låter dem göra de nödvändiga reparationerna på bilen. Annars kan du betala för en felsökning och sedan be om 3 gratis offerter från autobutler.se när du vet vad felet är.

Spara tid genom att gå online

Om du vet vad felet är på din bil eller behöver en service kan du enkelt välja följande alternativ. Gå bara till autobutler.se och skapa ett uppdrag för 3 gratis offerter på. Om du vill boka in services enligt tillverkarens bruksanvisning, klicka bara i rutan när du skapar uppdraget. Efter detta får du 3 gratis offerter, oftast inom 24-48 timmar. På så sätt har du erbjudandet skriftligt med ett överenskommet pris. Därefter väljer du en av offerterna utifrån en rad faktorer som omdömen, distans till verkstaden och självklart priset. Du har även en prisgaranti och två års garanti på allt verkstadsarbete och delar.

Fyra saker att komma ihåg

  • Få offerter skriftligt – som vi ger dig på autobutler.se.
  • Se till att få ett fast pris. Ju bättre du beskriver den nödvändiga reparationen, desto bättre offerter får du.
  • Få offerter från flertal verkstäder innan du bestämmer dig. På så sätt kan du känna dig trygg med priset.
  • Se till att verkstaden använder reservdelar av kvalitet om inte originaldelar.
Få 3 gratis offerter

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler.se skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 48 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu