För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Hitta verkstäder nära dig

Sveriges bästa verkstäder

Spotcheck

2 års garanti på allt verkstadsarbete

utfört genom autobutler.se

Trustpilot
Bra 8.7 / 1580 omdömen

Hitta din lokala bilverkstad här

Här kan du enkelt hitta en bra verkstad i närområdet och be om en gratis offert för verkstadsbesöket. Du kommer då att få ytterligare två extra offerter så att du kan jämföra och välja den som passar dig bäst. Ditt behov kommer först. Du väljer själv om det är pris, distans eller andra bilägares omdömen som ger dig tryggheten att välja en av verkstäderna som har skickat offert. På autobutler.se får du även möjligheten att välja det geografiska område som passar dig bäst. Om det passar bättre att få bilen reparerad nära jobbet i stället för hemmet så skriver du bara in det postnumret.

538 503 glada bilägare har använt autobutler.se

Dk11

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fick snabbt tre offerter på service och bromsbyte från kvalitetsverkstäder. Man kan se att service värderas högt och verkstadsomdömen gör det enkelt för mig att välja en verkstad som jag vet har bra rykta och kan ta hand om min bil.

Dk22

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålitlig hemsida. I över 3 år har jag jämfört offerter för alla mina bilar, innan jag kör till en verkstad. Man hittar bra verkstäder nära sitt hem som man inte trodde fanns. Allt i allt, fantastisk hemsida.

Dk33

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Verkligen smart! Ett bra sätt att få en överblick över prisskillnader. Det var över 2.000kr skillnad mellan den billigaste och dyraste offerten! Och den billigaste hade gratis lånebil, vilket de 2 andra inte hade!