Hitta verkstäder nära dig

Få offerter från kvalitetsverkstäder

3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti på din bilreparation

Din säkerhet för kvalitetsarbete
Läs mer

Prisgaranti på alla uppdrag
Prisgaranti på alla uppdrag

Fått ett billigare pris? Vi matchar det
Läs mer

Hitta en verkstad nära dig

Transparens
Oavsett om du behöver en service, ett däckbyte eller en omfattande reparation är Autoutler en garanti för transparens. Bilverkstäderna vet om vad som ska göras på din bil eftersom allt sker i skift och online. På så sätt har mekanikerna alla förutsättningar som krävs för att göra ett bra jobb på din bil - samtidigt som du vet vad du betalar för.

Kvalitetsarbete
Använd Autobutler till att hitta en verkstad som kan hjälpa dig med din reparation. När du använder Autobutler får du offerter på din bilreparation och du väljer själv den bilverkstad som passar dig bäst. Detta säkerställer att du får rätt pris och att mekanikern utför ett kvalitetsarbete.

Så fungerar det

1

Få offerter

Förklara vad som ska göras på din bil och få offerter.
2

Välj offert och boka tid

Jämför offerter på pris, avstånd, omdömen.
3

Kör till verkstaden

Få din bil reparerad utan överraskningar.

Få offerter och jämför
Med Autobutler får du skräddarsydda offerter från skickliga mekaniker. Vi ser till att du får insyn och trygghet genom hela processen, så att du vet vad du har betalat för när du lämnar verkstaden. Allt du behöver göra är att ange ditt registreringsnummer eller din bilmodell, vilken reparation eller service du behöver och vart du vill att arbetet ska utföras någonstans. Därefter kommer du att få offerter från proffessionella verkstäder, redo att hjälpa dig.

Välj en offert som passar dig
När du får offerter från bilverkstäderna kan du enkelt jämföra pris, plats, timpris innan du väljer vem som ska reparera din bil. Du kan dessutom se vad andra bilägare har sagt om verkstäderna, vilket ytterligare kan hjälpa dig i ditt beslut.

Säkerhet och trygghet
När du får offerter från Autobutler har du alltid koll på vad som utförs på din bil. Om mekanikern hittar något annat som behövs fixas på bilen, kommer de att ringa dig innan de påbörjar eventuellt extra arbete. På så sätt kommer du inte få oväntatade räkningar när du hämtar bilen. Det är din trygghet när du lämnar bilen på verkstad via Autobutler.

Det säger andra bilägare

Trevlig bemötande. Service kostade mer men felet var större. Bra jobbat, rekommenderas
Dusan B.
BMW 116d (2015)
Snabb och trevlig service. Hade varit bra med en beskrivning på hur man hittar verkstaden och hur...
Björn C.
Toyota Prius (2007)
Tillmötesgående trevlig personal! Reparationen verkar ha gått bra. Fick vänta på bilen några dag...
Thomas L.
Volkswagen Golf (2009)