För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Billigare Rostskyddsbehandling efter nyår

Når det er tid til en undervognsbehandling

Under hösten står bilisterna i kö för att rostskyddsbehandla sina bilar, antingen på en rostskyddscenter eller en verkstad . Detta resulterar i långa köer och höga priser.
När det nya året börjar är situationen annorlunda. Snön smälter och bilisterna glömmer allt om att rostskyddsbehandla sina bilar.

Autobutler.dk verkstadsportal - 3 offerter på din bilreparation

Detta ger bra med plats på center och verkstäder vilket du kan utnyttja för att få ett bra erbjudande. Hos autobutler.se har vi fått tusentals förfrågningar på olika uppdrag. Var 12:e har varit ett rostskyddsuppdrag, och på alla förfrågningar har bilägaren fått två-tre offerter från de 250 center och verkstäder som samarbetar med autobutler.se. Därför har vi stor erfarenhet med rostskyddsbehandlingar.

Rostskyddsbehandling minskar buller
Visste du att rostbehandling minskar väg –och hjulbuller i förarhytten. Det visar ett försök på en ny Hyndai Getz. Resultatet kunde höras omedelbart. När man lyssnade på eller mätte ljudnivån i förarhytten före och efter rostbehandling, kunde man konstatera att bilen bullrar betydligt mindre efter behandlingen. Bullermätningen gjordes före och efter rostbehandlingen – på grusväg vid 30 km/h och på torr landsväg vid 80 km/h. Ljudnivån föll med upp till 5 decibel. En förminskning de flesta kan höra tydligt.

Orsaken är både ljudabsorberande plastmaterial i hjulhusen som kan köpas till en del bilmodeller och själva rostbehandlingen som isolerar de ljud som däck och småsten normalt fortplantar sig i förarhytten.

Vi tycker inte att du skall vänta, så varför inte skicka en gratis och inte bindande förfrågan på autobutler.se.


Få snabbt och lätt 3 gratis offerter

Autobutler.se verkstadsportal - spara up till 40% på verkstadsräkningen

3 offerter och jämför uppdrag på under reds behandling

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu