För att ge dig en bättre upplevelse sparar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Billigare Rostskyddsbehandling efter nyår

12 februari 2016, 13:24
Når det er tid til en undervognsbehandling

Under hösten står bilisterna i kö för att rostskyddsbehandla sina bilar, antingen på en rostskyddscenter eller en verkstad . Detta resulterar i långa köer och höga priser.
När det nya året börjar är situationen annorlunda. Snön smälter och bilisterna glömmer allt om att rostskyddsbehandla sina bilar.

Få 3 offerter på bilreparation

Detta ger bra med plats på center och verkstäder vilket du kan utnyttja för att få ett bra erbjudande. Hos autobutler.se har vi fått tusentals förfrågningar på olika uppdrag. Var 12:e har varit ett rostskyddsuppdrag, och på alla förfrågningar har bilägaren fått två-tre offerter från de 250 center och verkstäder som samarbetar med autobutler.se. Därför har vi stor erfarenhet med rostskyddsbehandlingar.

Rostskyddsbehandling minskar buller
Visste du att rostbehandling minskar väg –och hjulbuller i förarhytten. Det visar ett försök på en ny Hyndai Getz. Resultatet kunde höras omedelbart. När man lyssnade på eller mätte ljudnivån i förarhytten före och efter rostbehandling, kunde man konstatera att bilen bullrar betydligt mindre efter behandlingen. Bullermätningen gjordes före och efter rostbehandlingen – på grusväg vid 30 km/h och på torr landsväg vid 80 km/h. Ljudnivån föll med upp till 5 decibel. En förminskning de flesta kan höra tydligt.

Orsaken är både ljudabsorberande plastmaterial i hjulhusen som kan köpas till en del bilmodeller och själva rostbehandlingen som isolerar de ljud som däck och småsten normalt fortplantar sig i förarhytten.

Vi tycker inte att du skall vänta, så varför inte skicka en förfrågan på Autobutler.


Få snabbt och lätt 3 offerter

Få 3 offerter och jämför uppdrag på under reds behandling

Få 3 offerter » Få 3 offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få 3 offerter från verkstäder nära dig
  • Spara 20-40%
  • 2 års full garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Trustpilot
Bra 8.9 / 1905 omdömen

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter