Billigare Rostskyddsbehandling efter nyår

12 februari 2016, 13:24

Under hösten står bilisterna i kö för att rostskyddsbehandla sina bilar, antingen på en rostskyddscenter eller en verkstad . Detta resulterar i långa köer och höga priser.

När det nya året börjar är situationen annorlunda. Snön smälter och bilisterna glömmer allt om att rostskyddsbehandla sina bilar.

Detta ger bra med plats på center och verkstäder vilket du kan utnyttja för att få ett bra erbjudande. Hos autobutler.se har vi fått tusentals förfrågningar på olika uppdrag. Var 12:e har varit ett rostskyddsuppdrag, och på alla förfrågningar har bilägaren fått två-tre offerter från de 250 center och verkstäder som samarbetar med autobutler.se. Därför har vi stor erfarenhet med rostskyddsbehandlingar.

Rostskyddsbehandling minskar buller

Visste du att rostbehandling minskar väg –och hjulbuller i förarhytten. Det visar ett försök på en ny Hyndai Getz. Resultatet kunde höras omedelbart. När man lyssnade på eller mätte ljudnivån i förarhytten före och efter rostbehandling, kunde man konstatera att bilen bullrar betydligt mindre efter behandlingen. Bullermätningen gjordes före och efter rostbehandlingen – på grusväg vid 30 km/h och på torr landsväg vid 80 km/h. Ljudnivån föll med upp till 5 decibel. En förminskning de flesta kan höra tydligt.

Orsaken är både ljudabsorberande plastmaterial i hjulhusen som kan köpas till en del bilmodeller och själva rostbehandlingen som isolerar de ljud som däck och småsten normalt fortplantar sig i förarhytten.

Få offerter och jämför priser på under reds behandling

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 318 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.