För att ge dig en bättre upplevelse sparar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer
Diplom till Sveriges bästa verkstäder 2019

Autobutler har utnämnt Sveriges bästa verkstad 2019

13 februari 2019, 10:24

Tack vare bilägarnas omdömen har Autobutler kunnat utnämna Svergies bästa verkstad 2019 och lista 50 bästa verkstäder. Efter avslutat verkstadsbesök har kunderna blivit uppmanade att betygsätta sin upplevelse på bilverkstaden. Listan gör det nu enklare för bilägare att hitta en toppmekanuker. Ligger någon av verktäderna nära dig?

Läs hela artikeln - Autobutler har utnämnt Sveriges bästa verkstad 2019

Autobutler utser Sveriges bästa verkstad 2018

12 juni 2018, 08:50

Sveriges bästa verkstad har hittats och det är tack vare omdömen från bilägarna som tagit bilen till verkstad genom autobutler.se. De blir nämligen ombedda att bedöma verkstaden efter besöket vilket hjälper andra bilägare att kunna läsa andras omdömen samtidigt som det också hjälper mekanikerna med eventuell konstruktiv kritik.

Se vart landets bästa verkstad ligger och hitta den bästa verkstaden i ditt område

Läs hela artikeln - Autobutler utser Sveriges bästa verkstad 2018

Ignorerade varningslampor kan stå dig dyrt

16 mars 2018, 09:19

Varje år får landets bilverkstäder tusentals förfrågningar från bilägare som har observerat att en av varningslamporna på bilens instrumentbräda lyser. En varningslampa som lyser behöver inte innebära något stort problem, men det kan visa sig bli allvarligt om du ignorerar varningen och fortsätter köra som vanligt.

En bil är utrustad med en rad olika varningslampor som alla indikerar att något inte står rätt till med bilen. Vissa varningslampor kan lysa både gult/orange och rött.

Lyser lampan gult eller orange är det en signal om att du bör vara uppmärksam på ett eventuellt fel. Du bör då stanna bilen, undersöka felet och lämna in bilen på verkstad inom den närmaste framtiden.
Om lampan däremot lyser rött bör du omedelbart stanna bilen och tillkalla hjälp.

Läs hela artikeln - Ignorerade varningslampor kan stå dig dyrt

Sverige sista landet i Europa med förbud mot användning av handhållna telefoner i bilen

11 januari 2018, 08:07

Den 1 februari 2018 hakar Sverige äntligen på vågen att förbjuda handhållna telefoner i bilen. Alla övriga länder i Europa har sedan länge regler mot detta och straffen skärps regelbundet.

Men fram tills nu har det varit tillåtet här i Sverige, så länge det ”inte äventyrar trafiksäkerheten”, en lite vag formulering. Det är dock slut med det nu, från den 1 februari är det inte längre tillåtet.

Läs hela artikeln - Sverige sista landet i Europa med förbud mot användning av handhållna telefoner i bilen

Läs mer

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 238 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter