För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Så mycket kostar det

Autobutler har gjort en prisundersökning på över 9000 erbjudanden från verkstäder över hela landet, fördelat över de mest populära uppdragen.

Autobutler.dk verkstadsportal - 3 offerter på din bilreparation

Autobutler.se är nämligen här för att hjälpa bilägare få en överblick över en marknad, som för många är svår att läsa av. Översikten är ett hjälpmedel för många bilägare, som inte har någon aning om, vad ett verkstadsbesök kostar.


Autobutlers prisberäkning
OBS: Priserna är bara en indikation på nivån. Priserna kan i verkligheten vara väsentligt annorlunda beroende på modell och tillverkningsår

Baserat på tusentals priser varje månad

Varje månad förmedlar vi tusentals erbjudanden på verkstadsuppdrag från över 300 anslutna verkstäder. De genomsnittliga priserna ger trots stora variationer på bilmärken och årgången, en inblick i priset för olika uppgifter.

Var säker på att du får en rättvis offert

Få 3 offerter på autobutler.se, så att du kan jämföra och välja den offerten, som passar dig bäst. Kanske betyder verkstadens omdömen mer än ett lägsta pris, eller kanske en kort väntetid och geografiskt läge.

Autobutler.se verkstadsportal - spara up till 40% på verkstadsräkningen

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 24 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu