För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Rostskyddsbehandling är billig under våren

07 maj 2013, 14:30

Under hösten står bilisterna i kö för att får rostskyddsbehandlat sina bilar, antingen på ett rostskyddscenter eller en verkstad . Detta ger långa köer och höga priser.
På våren är situationen annorlunda. Snön smälter och bilisterna glömmer allt om att få rostskyddsbehandlat sina bilar. Detta ger bra med plats på center och verkstäder. Detta kan du utnyttja för att få ett bra erbjudande. Hos autobutler.se har vi fått et tusentals förfrågningar på olika uppdrag. Var 12:e har varit ett rostskyddsuppdrag. Och på alla förfrågningar har bilägaren fått två-tre offerter från de 440 center och verkstäder, som är ”medlemmar” på autobutler.se. Så vi har en stor erfarenhet när det gäller offerter på rostskyddsbehandling.

Rostskyddsbehandling minskar buller
Visste du att rostbehandling minskar väg –och hjulbuller i förarhytten. Det visar ett försök på en ny Hyndai Getz. Resultatet kunde höras omedelbart. När man lyssnade på eller mätte ljudnivån i förarhytten före och efter rostbehandling, kunde man konstatera att bilen bullrar betydligt mindre efter behandlingen. Bullermätningen gjordes före och efter rostbehandlingen – på grusväg vid 30 km/h och på torr landsväg vid 80 km/h. Ljudnivån föll med upp till 5 decibel. En förminskning, de flesta människor kan höra tydligt. Förminskningen är orsakad av att både ljudabsorberande plastmaterial i hjulhusen som kan köpas till en del bilmodeller och själva rostbehandlingen isolerar de ljud som däck och småsten normalt fortplantar in i förarhytten.

Autobutler.se verkstadsportal - spara upp till 40% på din bilreparation


3 offerter och jämför uppdrag på under reds behandling

MRF Reparationsvillkor
Offerter som är förmedlade via Autobutler.se skall uppfylla MRFs reparationsvillkor, som bl.a. försäkrar dig att priset inte avviker från det avtalade.
Behöver du hjälp?
Vi är redo, har du frågor om hur man upprättar ett uppdrag, förklara vad som är fel på bilen eller något annat. Skriv till oss eller ring på 08-34 92 90.
Snabbt och enkelt
Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta offerter. Hos oss kan du med några få musklick skicka uppdraget till 3 lokala verkstäder och få offerter inom 48 timmar. Om det är brådskande kan vi hjälpa dig ännu snabbare.
Rättvis verkstadsräkning
Autobutler skapar transparens och ger dig överblick så att du försäkrar dig om ett rättvist pris.

Få 3 offerter från verkstäder nära dig. Snabbt och enkelt.

Autobutler för ihop bilägare med seriösa verkstäder. Våra verkstäder är redo att hjälpa dig.

Hämta offerter nu