För att ge dig en bättre upplevelse, spar vi information om ditt besök på Autobutler.se. Läs mer

Vår bilblogg

Packa bilen säkert inför höstlovet!

22 oktober 2014, 10:00

Packa rätt - för din egen säkerhet!

Höstlovet är runt hörnet och börjar faktiskt redan nästa vecka (V44) i de flesta delarna av landet. Det är många som inte tänker på hur de packar och fyller bilen till bristningsgränsen, köregenskaperna förändras när bilen fylls på med flera hundra kilo extra packning. Var på den säkra sidan och packa bilen rätt.

Läs hela artikeln - Packa bilen säkert inför höstlovet!

Reservdelar

20 oktober 2013, 12:53
!https://s3.amazonaws.com/autobutler-production/subpages/74/reservdelar_original.jpg?1382266381! Det kan vara svårt att ha en åsikt om vilka reservdelar som ska användas till bilen. Måste det vara originaldelar eller kan man använda piratkopior? Vi reder ut begreppen.

Läs hela artikeln - Reservdelar

Autobutler på Trustpilot

15 oktober 2013, 15:26
!https://s3.amazonaws.com/autobutler-production/subpages/71/ImageGen_original.jpg?1381843547! På autobutler.se har bilister, som använt tjänsten och varit till en verkstad, möjlighet att sätta betyg på och skriva omdömen om sina verkstadsupplevelser. Antalet betyg och omdömen ökar sakta med säkert på autobutler och många verkstäder är engagerade i sina kunders uppföljningar.

Läs hela artikeln - Autobutler på Trustpilot

Det börjar bli dags att tänka på dubb- och vinterdäck

!https://s3.amazonaws.com/autobutler-production/subpages/78/Vinterd%C3%A6k_original.jpg?1383121141! Enligt kalendern har det blivit höst och även om vi haft ett för årstiden milt väder börjar vi sakta men säkert närma oss temperaturer där vinterdäcken har bättre väggrepp än sommardäcken. Däckbranschens Informationsråd rekommenderar att man monterar vinterdäck när temperaturen sjunker under 5 grader, vilket natt temperaturen nu har smugit sig ner till i stora delar av landet.

Läs hela artikeln - Det börjar bli dags att tänka på dubb- och vinterdäck

Läs mer

Få 3 offerter från verkstäder nära dig

Vi har 212 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter nu