Spara pengar på däckförvaring och däckhotell

  • Spara 20 - 40% på verkstadsräkningen
  • Du får offerterna inom 24 timmar
  • Endast kontrollerade kvalitetsverkstäder
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti på din bilreparation

Din säkerhet för kvalitetsarbete
Läs mer

Prisgaranti på alla uppdrag
Prisgaranti på alla uppdrag

Fått ett billigare pris? Vi matchar det
Läs mer

Så fungerar det

1

Få offerter

Förklara vad som ska göras på din bil och få offerter - utan kostnad.
2

Välj offer och boka tid

Jämför offerter på pris, avstånd, omdömen och boka en tid online
3

Kör till verkstaden

Få din bil reparerad utan överraskningar

Få professionell däckförvaring på ett däckhotell

däckförvaring

Det är enklare och billigare än du tror att få däcken lagrade professionellt i ett däckhotell – en förvaring som ökar däckens livslängd. Många bilägare har problem med att bära däcken fram och tillbaka till verkstaden när det ska bytas från sommardäck till vinterdäck eller vice versa. De blir dessutom oftast lagrade i kalla och mörka källare eller bakom en massa andra saker som smutsar ner dem.

Men detta problem kan enkelt lösas. Det är överraskande billig att få däcken lagrade på ett professionellt lager. Genom att använda autobutler.se slipper du besväret med att själv lagra däcken och kan vara säker på att verkstaden ger dig extra bra service. Du är nämligen garanterad att de lagras på rätt sätt och som regel kommer mekanikern alltid ta en titt på dem innan de monteras tillbaka på bilen.


När däcken inte används och befinner sig i det öppna området under en lång period, en månad eller mer, kan ytorna bli torra och sprickor uppträder. Detta tillstånd skadar dess strukturella integritet, vilket i slutändan förkortar sitt liv och minskar dess egenskaper. Glöm inte att däcket är den enda punkten i direkt kontakt med asfalten, så det måste vara under optimala förhållanden för korrekt drift.
Om vi bryr oss om säkerhet i alla väderförhållanden, behöver du en bra däckhotell att lagra dem. Vårt team erbjuder också däck hotell för bilar som Peugeot, Volkswagen, Citroën, BMW, Ford, Renault och Toyota, Opel.

Priser på däckförvaring

På autobutler.se tror vi på transparens och rättvisa priser. Därför kan du här se genomsnittspriser för olika bilmärken och hur mycket du kan spara på att jämföra offerter.

Bilmärke Genomsnittspris Min. - max.
Audi 728 kr 602 kr - 1164 kr Få offerter
BMW 1014 kr 882 kr - 1164 kr Få offerter
Kia 1087 kr 375 kr - 1164 kr Få offerter
Nissan 810 kr 602 kr - 1164 kr Få offerter
Opel 994 kr 602 kr - 1459 kr Få offerter
Renault 1164 kr 1164 kr - 1164 kr Få offerter
Skoda 914 kr 602 kr - 1164 kr Få offerter
Toyota 943 kr 694 kr - 1179 kr Få offerter
Volkswagen 960 kr 602 kr - 1164 kr Få offerter
Volvo 966 kr 602 kr - 1164 kr Få offerter

Priserna är baserade på alla offerter som förmedlats via autobutler.se och kan innehålla fel eller variera. Skapa ett uppdrag för att få detaljerade offerter till din bil.

Jämför priser
Prova själv. Spara pengar.

Däck och tekniska underverk

Förr i tiden var däck bara ett gummi runt fälgen men så är inte fallet längre. I dag är däck en högteknologisk uppfinning som inte bara innehåller gummi men även är noggrant kalibrerade och innehåller en massa kemikalier avsedda för att garantera hållbarhet och styrka.

Det innebär tyvärr också att däcken måste få rätt skydd när de förvaras en längre tid. Det får inte vara för mycket luft i däcken, de ska inte utsättas för solljus, det ska helst inte vara för torrt eller för fuktigt och de får inte ligga bland oljeångor, bensinångor eller ozon. Slutligen får däcken inte ha småskador, punkteringar, hål eller sprickor eftersom skadorna kan expandera och bli större.

Däck är för din och andras säkerhet – ta dem på allvar

Kom ihåg att bilens däck står för den enda kontakten mellan bilen och vägen. Därför kan det få allvarliga konsekvenser om man inte tar dem på allvar. Varje år måste bilägares däck kastas bort eftersom de har förvarats fel i en carport eller fuktig källare.

Omdömen för däckförvaring

Michael W.
Volvo L + S70 (1999)
Hur bra som helst! Snabb service, flexibla inlämningstider, trevliga människor och det nästan bäs...
Pia B.
BMW 520d xDrive (2016)
Rekommenderas! Clp
Åsa
Ford Grand C-Max (2010)

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 248 kvalitetsverkstäder som är redo att hjälpa.

Få offerter