Ska din Mg på verkstad?

Jämför offerter på reparation och service till din Mg

4.4 (29)
  • Få offerter från 312
  • Spara upp till 60%*
  • Boka tid online och få 3 års garanti
Få offerter
Därför bör du använda autobutler.se när din Mg ska på verkstad
Mg
  • Du sparar upp till 60%* när du servar eller reparerar din Mg genom Autobutler.
  • Jämför offerter från bilverkstäder nära dig
  • Alla verkstäder följer MRF:s reparationsvillkor.
  • Vi ger dig extra säkerhet med 3 års garanti på arbete och delar.
  • Du slipper väntetider och kan tryggt boka tid online när det passar dig.
Få offerter

Jämför offerter på Mg reparation och service

Pris på Mg service och reparation

De genomsnittliga priserna och besparingarna för de visade bilmärkena baseras på olika modeller och år. Du måste därför skapa ett uppdrag och jämföra offerter för att se ditt faktiska pris och din besparing.
Uppdrag Spara i genomsnitt*
Bilservice 2.685 kr / 33%
Bilvård 995 kr / 75%
Däck, hjul & hjulbyte 810 kr / 57%
Felsökning 1.627 kr / 78%
Hjulbyte 376 kr / 63%

Jämför offerter på reparation och service till din Mg

Mest populära service och reparationer

Just nu priser från 700 kr*
4.3 (2 509)
Vanligtvis bilar från 1970-2017 (köldmedel R134A)

Få ett välfungerande AC-system och kall luft i kupén. Din AC servas, kontrolleras för otätheteer och fylls på med upp till 200 g köldmedel. Få offerter och se ditt pris omgående!

Just nu priser från 899 kr*
4.6 (69)
Bilår 2018 eller nyare (köldmedel R1234YF)

Få ett välfungerande AC-system och kall luft i kupén. Din AC servas, kontrolleras för otätheteer och fylls på med upp till 200 g köldmedel. Få offerter och se ditt pris omgående!

Spara i snitt 1 958 kr*
4.6 (19 176)
Med stämpel i serviceboken

Beställ en service med stämpel i serviceboken. Du får en komplett genomgång av din bil efter tillverkarens föreskrifter. Verkstaden byter ut alla nödvändiga delar så att bilens garanti skyddas.

Just nu priser från 813 kr*
4.6 (3 251)
Spara i genomsnitt 56%*

Beställ ditt oljebyte online. Du får tömt bilens gamla olja och bilen fylls upp med 4 liter kvalitetsolja. Verkstaden byter även ditt oljefilter och ser till att göra sig av med den gamla oljan.

Omdömen om service och reparationer för Mg

FordonCenter Göteborg - BDS
2 månader
Lungt och tryggt dragit alla hjul med momentnyckel och fyllt däcken med rätt tryck.
Tony
MG MG MARVEL R ELECTRIC (2022)
Jordbro Bilar AB
2 månader
Grymma och tillmötesgående
Johan
MG MG MARVEL R ELECTRIC (2022)
Pitstop Bilservice Syd
7 månader
Allt fint!
Lada
MG MG EHS PLUG-IN HYBRID (2021)
Mg

Skapandet av märket

MG är en brittisk biltillverkare som grundades 1924 i Oxford. Företaget grundades av Cecil Kimber och William Morris i namnet Morris Garages, som senare blev MG. Företaget hette ursprungligen Morris Garages och började tillverka bilar i början av 1900-talet.

Den första MG som såg dagens ljus släpptes år 1924. På 1930-talet blev MG Cars ett av Storbritanniens mest framgångsrika varumärken och exporterade många av sina modeller till olika länder runt om i världen.

Därefter blev MG populära med sina sportiga cabrioleter. Bilmärket är idag känt som MG eller MG Cars. MG har tillverkat bilar i över 90 år, vilket gör dem till ett av världens äldsta bilmärken.

MG och konkurrensen

Sedan starten har av märket MG länge varit involverad i motorsport. I början av 1930-talet producerades och marknadsfördes ett antal fordon för racerförare, i syfte att representera varumärket genom olika evenemang och mästerskap. MG har tagit del av flera hastighetsrekord både före och efter andra världskriget.

Under andra hälften av 1950-talet deltog MG i motorsport. Det skulle därefter vara tvunget att vänta till starten av 2000-talet för att få se MG inom motorsporten igen. Varumärket bestämde sig då för att återuppliva sin sportsliga anda, och deltog återigen i 24 Hours of Le Mans med MG X-Power EX251. Därefter skulle märket komma att delta i British Touring Car Championship. Motiverad av goda resultat hade MG även planer på att delta i det prestigefyllda German Touring Car Championship (DTM) för säsongen 2004.

Erövringen av Europa

Efter att ha köpts av Nanjing Automobile (en av de äldsta kinesiska biltillverkarna) och slagits samman med SAIC 2007, återupptog varumärket sin produktion i Kina. Det var år 2015 som den sista fabriken fortfarande i drift på brittisk mark stängdes. I synnerhet har detta gjort det möjligt att öka varumärkets produktionskapacitet. Sedan övertagandet av företaget har MG velat sätta sin prägel på elbilsmarknaden. Det är därför märket nu har 75 % el- och laddhybridbilar i sitt sortiment. Kommer MG lyckas återvända till toppen av den europeiska scenen?