Ska din Mg på verkstad?

Jämför offerter på reparation och service till din Mg

  • Få offerter från 244
  • Spara upp till 60%*
  • Boka tid online och få 3 års garanti
Få offerter
Därför bör du använda autobutler.se när din Mg ska på verkstad
Mg
  • Du sparar upp till 60%* när du servar eller reparerar din Mg genom Autobutler.
  • Jämför offerter från bilverkstäder nära dig
  • Alla verkstäder följer MRF:s reparationsvillkor.
  • Vi ger dig extra säkerhet med 3 års garanti på arbete och delar.
  • Du slipper väntetider och kan tryggt boka tid online när det passar dig.
Få offerter

Jämför offerter på Mg reparation och service

Pris på Mg service och reparation

De genomsnittliga priserna och besparingarna för de visade bilmärkena baseras på olika modeller och år. Du måste därför skapa ett uppdrag och jämföra offerter för att se ditt faktiska pris och din besparing.
Uppdrag Genomsnittspris* Jämför och spara* Du sparar i genomsnitt*
AC 1.352 SEK 1.558 SEK 71 %
Dragkrok 13.278 SEK 5.527 SEK 34 %
Däck, hjul & hjulbyte 1.067 SEK 818 SEK 58 %
Hjulbyte 387 SEK 359 SEK 55 %
Kamrem / Kamkedja 7.466 SEK 3.086 SEK 32 %

Jämför offerter på reparation och service till din Mg

Mest populära service och reparationer

Just nu priser från 625 kr*
Spara i snitt 54%*

Få en AC-service och säkra optimal kylning. Just nu priser från 625 kr*. Anläggningen undersöks för läckage och fylls på med extra kylmedel. Få offerter och se ditt pris direkt!

Just nu priser från 125 kr*
Spara i snitt 56%*

Boka hjulbyte och spara pengar! Priser från 125 kr*. Spara i genomsnitt 56%* på att jämföra offerter på autobutler.se. Få offerter och se ditt pris direkt!

Just nu priser från 500 kr*
Spara i snitt 59%*

Boka däckbyte och spara i genomsnitt 59%*. Byt och avbalansera dina däck enkelt, snabbt och nära dig. Just nu priser från 500 kr*. Få offerter på däckbyte!

Spara i snitt 1919 kr*
Med stämpel i serviceboken

service med stämpel i serviceboken. Du sparar i genomsnitt 35%* på att jämföra offerter, motsvarande 1919 kr*.

Omdömen om service och reparationer för Mg

6 månader
Billigt! Bra utfört arbete, men det tog lång tid.
Joel D.
MG MG MARVEL R ELECTRIC (2021)
9 månader
Snabba, duktiga och prisvärda! Kommer använda dem igen.
Johan D.
MG ZS (2020)
mer än 2 år
Verkligen nöjd med bemötande och servicen från dem! Rekommenderas verkligen! Med vänlig hälsning,...
Tobias
MG AMG C 63 S (2017)
Mg

Skapandet av märket

MG är en brittisk biltillverkare som grundades 1924 i Oxford. Företaget grundades av Cecil Kimber och William Morris i namnet Morris Garages, som senare blev MG. Företaget hette ursprungligen Morris Garages och började tillverka bilar i början av 1900-talet.

Den första MG som såg dagens ljus släpptes år 1924. På 1930-talet blev MG Cars ett av Storbritanniens mest framgångsrika varumärken och exporterade många av sina modeller till olika länder runt om i världen.

Därefter blev MG populära med sina sportiga cabrioleter. Bilmärket är idag känt som MG eller MG Cars. MG har tillverkat bilar i över 90 år, vilket gör dem till ett av världens äldsta bilmärken.

MG och konkurrensen

Sedan starten har av märket MG länge varit involverad i motorsport. I början av 1930-talet producerades och marknadsfördes ett antal fordon för racerförare, i syfte att representera varumärket genom olika evenemang och mästerskap. MG har tagit del av flera hastighetsrekord både före och efter andra världskriget.

Under andra hälften av 1950-talet deltog MG i motorsport. Det skulle därefter vara tvunget att vänta till starten av 2000-talet för att få se MG inom motorsporten igen. Varumärket bestämde sig då för att återuppliva sin sportsliga anda, och deltog återigen i 24 Hours of Le Mans med MG X-Power EX251. Därefter skulle märket komma att delta i British Touring Car Championship. Motiverad av goda resultat hade MG även planer på att delta i det prestigefyllda German Touring Car Championship (DTM) för säsongen 2004.

Erövringen av Europa

Efter att ha köpts av Nanjing Automobile (en av de äldsta kinesiska biltillverkarna) och slagits samman med SAIC 2007, återupptog varumärket sin produktion i Kina. Det var år 2015 som den sista fabriken fortfarande i drift på brittisk mark stängdes. I synnerhet har detta gjort det möjligt att öka varumärkets produktionskapacitet. Sedan övertagandet av företaget har MG velat sätta sin prägel på elbilsmarknaden. Det är därför märket nu har 75 % el- och laddhybridbilar i sitt sortiment. Kommer MG lyckas återvända till toppen av den europeiska scenen?