Senaste omdömen

21 dagar sedan
Katharina G.
Kia Ceed 2016
ungefär en månad sedan
Amanda J.
Audi A4 2014
Lite strul med kommunikationen men trevliga grabbar som absolut kan sitt jobb. Betyget dras ner av att det var svårt att kommunicera och att det missades att släcka behovet av service.
ungefär 2 månader sedan
Kevin
Audi A4 2012
Bra service, visar förståelse för kunden
ungefär 2 månader sedan
Annette J.
Nissan Qashqai 2014
Lämnade in för kamkedjan. Men det var språkförbristningar, dom krävde mig på pengar i förskott 12000:-, dom lovade att bilen skulle vara fixad inom några dagar men 14 dagar fick jag vara utan bilen, dom lovade att ringa o berätta hur det går men det gjorde dom inte heller så jag fick ringa dagligen o fråga. Mycket strul o tjafs.
ungefär 2 månader sedan
Viktor R.
Fiat 500L 2013
Fel delar var beställda, vi lämnade bilen en hel dag och blev utan bil. Först när vi kom för att hämta den enl ök tid när de stängde så meddelade dem att de inte kunnat utföra arbetet pga att det var garanti kvar på bilen och andra delar behövdes. Jag tycker att man bör ha uppmärksammat detta när man fick informationen om miltal och årsmodell. Oerhört svårt att kommunicera med verkstaden pga språkbarriär. De ville sedan ha 1500kr för att de iallafall haft bilen där idag. Med hjälp av en fantastisk support på Autobutler löste sig detta, är väldig tacksam för det.
2 månader sedan
Ulrica D.
Ford Mondeo 2009
Fick snabb hjälp med min bil.

SR Auto Bilservice - 20 jul 2020

Tack för att du väljer vår verksamhet, hopps att du kommer nästa gång du behöver hjälp med bilen du är alltid välkommen hos oss på SR AUTOSERVICE
2 månader sedan
Bernt H.
Volkswagen Scirocco 2008
Allt bra
2 månader sedan
Mats H.
Peugeot 308 2011
Rätt och riktigt bemötande vid service av bilen
3 månader sedan
Joel J.
Mitsubishi Outlander 2015
Trevligt bemötande och god service samt väl utfört arbete (finns ingen anledning att anta något annat). Dock något avsides i förhållande till närmaste bostadsområde och centrum.
3 månader sedan
John N.
Volvo XC60 2011