Om Autobutler

Prismatchning – villkor

Om du kan uppvisa en giltig skriftlig offert som är billigare än den billigaste offerten från autobutler.se matchar vi priset via en verkstad på autobutler.se. Prismatchning gäller i hela landet.

Följande villkor måste uppfyllas för att använda prismatchning via autobutler.se:

 1. Prismatchningen hos autobutler.se kan användas när du har fått en skriftlig offert som är billigare än den billigaste offerten du fått på din arbetsuppgift via autobutler.se.
 2. Prismatchning hos autobutler.se kan endast användas om det erbjudna verkstadsarbetet ännu inte har utförts.
 3. Prismatchning på autobutler.se kan endast användas om det erbjudna verkstadsarbetet bokas och utförs på en verkstad utsedd av autobutler.se.
 4. Du ska göra anspråk på en prismatchning till autobutler.se senast sju dagar efter att du fått en offert på din arbetsuppgift via autobutler.se.
 5. Prismatchning på autobutler.se gäller endast i förhållande till den inkomna skriftliga offerten som har lagts ut på anbud via autobutler.se. Prismatchning gäller inte för enskilda tilläggs- och/eller följdarbeten, som har avtalats direkt med verkstaden.
 6. Prismatchning på autobutler.se förutsätter att den lämnade offerten baseras på en identisk arbetsbeskrivning, att den är skriftlig och att det från professionell synpunkt inte kan råda något tvivel om att arbetsbeskrivningarna är identiska.
 7. Prismatchning på autobutler.se förutsätter att den lämnade offerten är giltig, max sju dagar gammal och specificerad i förhållande till timlön, timförbrukning och använt material.
 8. Prismatchning på autobutler.se förutsätter att den lämnade offerten har minst samma eller bättre kvalitet på de material som används, liksom de angivna garantivillkoren för utfört arbete, och att materialen minst ska vara lika eller bättre i förhållande till den billigaste offerten som fåtts via autobutler.se.
 9. Prismatchning på autobutler.se är endast giltig om den lämnade offerten kommer från en svensk verkstad, som ligger inom en radie av max. 20 km från verkstaden ansluten till autobutler.se som via autobutler.se erbjöd den billigaste offerten för din arbetsuppgift.
 10. Autobutler.se förbinder sig att matcha priset genom att få arbetet utfört på en autobutler.se-verkstad inom en radie av upp till 50 km från den autobutler.se-verkstad som lämnar den billigaste offerten via autobutler.se.
 11. Prismatchning gäller endast den registrerade ägaren av fordonet. Inga kontanter utgår som kompensation för skillnaden mellan de två kombinerade offerterna.
 12. Prismatchning på autobutler.se förutsätter att den lämnade offerten är verklig och inte har utarbetats i syfte att sänka priset på en given arbetsuppgift som efterfrågas på autobutler.se.
 13. Prismatchning kan på dessa villkor användas av både privat- och företagskunder, och kan inte kombineras med andra rabatter.
 14. Prismatchning kan inte tillämpas på offerter som innehåller rabatter hos konkurrerande leverantörer, t.ex. lojalitetsbonus, medlemsrabatter och liknande. Prismatchning kan inte tillämpas på varor med tillverkningsfel, andrasorterings- eller demoartiklar, restpartier eller begränsade partier, köofferter, lagerförsäljning, lokala offerter, öppningsebjudanden, total utförsäljning, timerbjudanden, dagerbjudanden och liknande.
 15. Autobutler.se förbehåller sig rätten att ändra prismatchningskonceptet och villkoren för detta när som helst och utan föregående meddelande. Ändringarna gäller inte om du redan har begärt en prismatchning hos autobutler.se i enlighet med gällande villkor.
 16. För att kunna använda prismatchning på autobutler.se ska du skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med den billigare offerten bifogad.

Autobutler.se
[email protected]
Telefon 08 -34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig.

Våra 300 verkstäder är redo att hjälpa dig.