Om Autobutler

Prismatch

Autobutler.se arbetar för att bilägare ska få bättre verkstadsupplevelser.

Först och främst genom ökad tydlighet, så att du vet vad du får för pengarna, men även genom professionellt bemötande och hög servicenivå när du anlitar portalens verkstäder.

Autobutler.se’s prismatch ger dig säkerhet i att priset är konkurrenskraftigt och att offerterna är tydliga, lätta att förstå och jämförbara. Prismatch innebär att vi matchar priset via en av portalens registrerade verkstäder om du har fått en bättre offert än via autobutler.se.

**Följande villkor måste uppfyllas för att du ska kunna använda prismatch via autobutler.se:

  • autobutler.se’s prismatch gäller i hela landet och oavsett vilken typ av verkstad den uppvisade offerten kommer från dvs. prismatch gäller vid matchning av offert från både oberoende och auktoriserade verkstäder.

  • autobutler.se’s prismatch gäller endast i förhållande till offerter som mottagits via portalen och omfattar alltså inte tilläggs- eller extraarbeten som avtalas direkt med verkstaden.

  • autobutler.se’s prismatch förutsätter att den uppvisade offerten är baserad på samma arbetsbeskrivning som lagts ut på autobutler.se och att det ur branschens synvinkel inte råder något tvivel om att arbetena är identiska.

  • autobutler.se’s prismatch förutsätter att den uppvisade offerten har specificerad arbets- och materialkostnad. Dessutom ska offerten vara stämplad av verkstaden, underskriven med namnteckning och med datum.

  • autobutler.se’s prismatch förutsätter att den uppvisade offerten minst har reservdelar av samma eller bättre kvalitet. Dessutom ska garantin vara minst den samma eller bättre i förhållande till både reservdelar och arbete.

  • autobutler.se’s prismatch förutsätter att den uppvisade offerten är verklig och inte utfärdad med det enda syftet att uppenbart reducera kostnaderna på ett givet uppdrag som efterfrågats på autobutler.se.

  • autobutler.se’s prismatch gäller inom en radie av max 50 km från den ort det ursprungliga arbetet skulle ha utförts. Autobutler.se åtar sig därför att matcha priset hos någon av portalens verkstäder, max. 50 km från det ursprungliga postnummret som angavs när uppdraget skapades.

  • autobutler.se’s prismatch ska alltid försöka matcha ditt pris med den av portalens verkstäder som du helst vill använda.

Om den uppvisade offerten uppfyller villkoren ovan matchar autobutler.se priset hos en av portalens verkstäder.

Vi vill än en gång göra dig uppmärksam på att prismatch endast kan användas för bokning och genomförande av arbete hos en av portalens verkstäder. Det förekommer alltså inte någon kontant ersättning för skillnaderna mellan två jämförda offerter.

För att använda prismatch börjar du med att skicka e-post till oss och bifoga din inhämtade offert till [email protected]

Har du frågor beträffande prismatch får du gärna kontakta vår kundtjänst på [email protected] eller på tel. 08- 34 92 90 vardagar mellan kl. 08.00 och 16.00.

Med vänliga hälsningar
Autobutler.se

Få offerter från verkstäder nära dig.

Våra 262 verkstäder är redo att hjälpa dig.

Få offerter
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti på din bilreparation

Din säkerhet för kvalitetsarbete
Läs mer

Prismatch på alla uppdrag
Prismatch

Fått ett billigare pris? Vi matchar det
Läs mer