Boka tid online
  •  Nästa lediga tid efter överenskommelse

Senaste omdömen

10 dagar sedan
Citroën C4 2008
Gjorde jobbet med tillräckliga kunskaper för vad som beställts, byte av bromsskivor och belägg. Trevliga personer, inga klagomål trots att en felaktig information i Citroens beställningssystem gjorde att de först levererade bakre skivorna inte passade. Löste problemet, fixade fram rätt skivor utan att klaga på att tidåtgången för jobbet blev större än beräknat på grund av detta. Visste däremot inte var behållaren för AddBlue sitter på bilen när jag frågade om det så de är inte Citroenexperter.
25 dagar sedan
Toyota Avensis 2012
Allt (nästan) funkade, trevligt bemötande, trevligt personal. Kunde inte skriva ut service protokollet, skulle mejla detta men det har inte heller fungerat. Med vänlig hälsning [email protected]
3 månader sedan
Mazda B 2011
Fixade service galant
3 månader sedan
Kia Rio 2008
Bra service, vet dock inte om de utförde kontrollpunkterna
3 månader sedan
Volvo V70 2008
Fel pris, oljelampan lyser efter två mils körning efter service, det påstådda felet med trasigt bromsrör visade sig vara hål på en damask.
3 månader sedan
Skoda Octavia 2011
Lite rörig verkstad!
4 månader sedan
Volvo S80 2008
5 månader sedan
Kamrem/kamkedja, Volvo V70 2001
Fick först ingen bekräftelse av föreslagen tid, Sedan fick jag bekräftelse på tid från er. Angivna tfn nr svarade inte trots ihärdiga försök. Åkte till verkstaden för att kolla. De hade ingen bokning, telefonerna var avstängda och de hade heller ingen kompetens att utföra önskad åtgärd (Kamremsbyte). De fattade inte "vad Autobutler håller på med". För min del är vidare kontakter med Autobutler avslutad, det sämsta jag varit med om.
6 månader sedan
Opel Combo 2014