MECA Bilservice Kungälv

Arntorpsgatan 2, 44245 Kungälv
Medlem av MECA
4,8
(251)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Se recensioner av MECA Bilservice Kungälv. Jämför priser med autobutler.se och spara pengar när bilen behöver en verkstad.

Senaste omdömen

Sebastian
22 dagar sedan
Hyundai GETZ 5D 1.4 M5 2007
Snabbt fixad service. Ringde även upp för att kolla om det var ok att byta en del på bilen. Tidigare 2 verkstäder hade inte ens upptäckt detta tidigare. Jättenöjd och tänker komma tillbaka.
Per
22 dagar sedan
Skoda Yeti 2016
fixade mina bromsar byte av skivor och klossar och allt gick smidigt ! så långt inget oljud eller gnissel och allt funkar perfekt ! hoppas det fortsätter så ! Per
Zoran Z.
25 dagar sedan
Kia Niro Plug-in Hybrid 2019
Tredje året i rad servar jag min bil på MECA i Kungälv. Hade absolut inte gjort det om jag inte var nöjd med dom. Speciellt vill jag tacka Haris som jobbar på MECA för en jättetrevlig bemötande. Hälsningar Zoran Zivkovic
Michael W.
ungefär en månad sedan
Ford Transit 2019
Niclas D.
ungefär en månad sedan
Jeep Wrangler 2017
Peter T.
ungefär en månad sedan
Peugeot 308 2015
Gunno
2 månader sedan
Renault Clio 2010
Alldeles utmärkt bra bemötande och hjälpsamma
Arsalan K.
3 månader sedan
Volvo XC60 2015
Volvo Xc60
Carolina R.
3 månader sedan
Mercedes-Benz GLC 220 D 4Matic 2018
Lämnade reg nr och mil för offert och fick ett antal kostnadsförslag från olika verkstäder. Meca var inte billigast men låg lågt och vi har lätt att åka dit så valde dem . Fick svar från dem att de godkänt och mottagit vår tidsbokning . När vi ska lämna bilen ber de oss signa ett papper och där står det att kostnaderna blir 3000:- högre än offerten de skickat till oss och vi godkände och bokade . De säger att de sett att det är 2 filter som också behövs bytas och det kan väl stämma men då kontaktar man kunden och frågar och talar om den nya kostnaden . Inte försöker lura oss att skriva på utan info . Är det så det går till ? Lägger sig lågt på offerten och sen ”kommer man på” att de ”missat” att något mer ska bytas / fixas och lägger på kostnaden- då är det inte svårt att lägga sig på en låg kostnad från början . Riktigt dåligt att försöka lura sina kunder . Se upp när ni lämnar in er bil vad ni skriver på !
Gunno
3 månader sedan
Renault Clio 2010
Utmärkt

Letar du efter en verkstad i Kungälv?

Gör som 1 405 624 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.