Salabacke Bilservice

Salabacksgatan 56, 75432 Uppsala
4,2
(422)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Salabacke Bilservice och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Vi tar emot alla bilar oavsett märke och årsmodell. Vi har både privata- och företagskunder. Hos oss bemöts du av trevlig personal som erbjuder professionell och snabb service. Vår strävan är att ge våra kunder trygg och säker service.

Senaste omdömen

 • Priset

  4.5

 • Arbetet

  4.3

 • Servicen

  4.3

 • Läge

  4.2

 • Dialogen

  4.1

 • Renlighet

  3.8

Mohamed A.
ungefär 21 timmar sedan
Volkswagen Touran 2015
Mikael A.
8 dagar sedan
Renault Kadjar 2019
Susann S.
10 dagar sedan
Volkswagen Golf 2016
bra
Jerker
23 dagar sedan
Volvo T + S80 2000
Riktigt skräp. Ringde personalen och försökte förklara vad jag ville ha gjort och att han bara skulle lossa den gamla Lambdasonden och skruva in den nya. Lämnade in bilen och mekanikern hade ingen koll på vad jag ville ha hjälp med trots att jag dagen innan hade ringt då det fanns stora språkförbistringar. Jag demonterade en del saker själv för att underlätta arbetet för mekanikern. Meddelande att mekanikern inte behövde montera tillbaka sladd samt kontaktstycke på Lambdasonden då jag kunde göra det själv. Han behövde inte heller radera felkoder då jag själv skulle göra det. Mekanikern skulle höra av sig när bilen var klar, men det gjorde han inte. Fick själv ringa och fråga om fen var klar genom att jag hade en akut besiktningstid som skulle passas. När bilen var klar så ville han ha över 1200:- istället för 800:- som offerten visade. Dessutom så hade han raderat felkoder samt dragit kabeln felaktigt och kopplat in kontaktstycket vilket gjorde att jag ändå var tvungen att själv dra om allt.
Janne E.
ungefär en månad sedan
Citroën C4 2010
Inga konstigheter, arbetet utfört på avtalad tid och kostnad.

Letar du efter en verkstad i Uppsala?

Gör som 1 394 831 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.