Speedy Bilservice - Wijks Däckcenter AB

Västra Rosenlundsvägen 7, 66341 Hammarö
3,7
(16)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Speedy Bilservice - Wijks Däckcenter AB och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Det finns ännu ingen beskrivning av verkstaden.

Senaste omdömen

 • Renlighet

  4.0

 • Priset

  4.0

 • Läge

  3.9

 • Arbetet

  3.7

 • Servicen

  3.7

 • Dialogen

  3.4

Johan A.
4 månader sedan
Nissan NISSAN JUKE 2011
Jag hade bokat genom autobutler och hade en bokningsbekräftelse från verkstaden, men när jag kom dit så hittade dom mig inte i systemet och hade ingen bokning för mig. Dom hade få bilar inbokade så dom tog emot min bil ändå.
Markus
4 månader sedan
Saab 9-3 SE 5D 2.0 TURBO 1999
Troligtvis det sämsta jag har varit med om hos en verkstad. Oprofessionellt, dåligt kundbemötande och bara allmänt slarvigt. Hade bokat en tid där för felsökning angående varför ratten vibrerar vid en viss hastighet. En felsökning innebär väl att man går igenom hela bilen? Nej då, då konstaterade bilmekanikern att det var balansering som gällde vilket jag redan har gjort hos en annan däckfirma. Jag frågade honom under tiden om han kunde hjälpa mig byta till nya hjulbultar som jag hade med mig, men det visade sig att bultarna inte passade och han bara suckade och var bara allmänt passivt aggressiv, det gick inte ha en dialog med honom alls. Allt gick på 600kr för en balansering jag inte hade bokat för, jag hade bokat en kontinuerlig felsökning på bilen som INTE ska ta 10 min. Jag känner mig lurad och ratten skakar fortfarande vid 100 km/h.
Svar från Speedy Bilservice - Wijks Däckcenter AB
3 månader sedan
HEJ LITE TROKIGT ATT DU SKRIVER DINA OMDÖMEN OM FEL VERKSTAD. VI FINNS I HAMMARÖ OCH INTE KARLSTAD. SÅ GÖR OM OCH GÖR RÄTT.
Cg J.
4 månader sedan
Citroën C3 Picasso 2012
Fungerade perfekt enligt offert och bokning.
Pär W.
5 månader sedan
Volvo V70 2008
Helt okej
Thomas B.
6 månader sedan
Volvo V60 2018
Bra bemötande o snabb service

Letar du efter en verkstad i Hammarö?

Gör som 1 338 730 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.