Kungsgatans Bilservice AB

Ridderhofsgatan 2, 63221 Eskilstuna
4,8
(38)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

MED ETT AV DE BÄSTA OMDÖMEN PÅ AUTOBUTLER & GOOGLE!

Är du på jakt efter en verkstad som håller vad den lovar? Då har du kommit rätt. Vi utför service, reparation och diagnostik av i stort sett alla bilmärken. Vi hjälper dig även med däcktjänster. En personlig och seriös bilverkstad i centrala Eskilstuna. Hos oss är din bil i trygga händer! Vi har mångårig kunskap av alla typer av bilreparationer och bilmärken. Proffsen som du har valt till din mekaniker har över 25 års erfarenhet inom bilbranschen. Vi håller oss löpande uppdaterade genom utbildningar inom branschen.

Kungsgatans Bilservice är den personliga verkstad där vi tar väl hand om din bil. Vi prioriterar kundens nöjdhet och strävar efter att skapa relationer, hos Kungsgatans Bilservice garanterar vi dig ett professionellt utfört arbete, priser som passar dig enligt överenskommelse och en nöjd affär med snabbservice och inga långa väntetider. Vårat mål är att alla våra kunder lämnar våra lokaler med ett leende på läpparna samt ett gott intryck då vi värdesätter detta mycket.

För mer information besök oss på: www.kungsgatansbilservice.se
 24

Senaste omdömen

 • Servicen

  4.9

 • Dialogen

  4.9

 • Arbetet

  4.8

 • Renlighet

  4.7

 • Priset

  4.6

 • Läge

  3.6

Johan
5 månader sedan
Alfa Romeo Giulia 2016
Jimmy
7 månader sedan
Mitsubishi LANCER H/V 2007
Helt ok verkstad med trevligt bemötande. Det var lite strul med min reparation men de gjorde om utan att det kostade extra och utan att "hitta nya fel" som vissa bilverkstäder satt i system. Rekommenderas. Skulle ha varit trevligt med lånecykel eller nåt medans bilen var inlämnad.
Ellen
8 månader sedan
Volvo V90 2016
Emelie
9 månader sedan
Volkswagen Golf 2017
Gittan P.
9 månader sedan
Peugeot 207 2010

Letar du efter en verkstad i Eskilstuna?

Gör som 1 253 546 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.