Sjöbergs Bilverkstad - Bosch Car Service

Vireda By 8, 56196 Lekeryd
Medlem av Bosch Car Service
Nytt samarbete
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Sjöbergs Bilverkstad - Bosch Car Service och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Auktoriserad Bosch Car Service verkstad.

Vi utför bilreparationer, service, plåtarbeten och underhåll, byter och säljer sommar- och vinterdäck samt har även ett däckhotell.

Har du besiktigat bilen och fått några 2:or? Inga problem, vi släcker 2:an efter reparationen.
Varmt välkommen!

Öppettider
Måndag-fredag: 07.00-17.00

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Vireda By 8 i Lekeryd utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.


Bilservice eller bilreparation - vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Har du fått en plåtskada eller ett stenskott i bilglaset? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC och byte av däck och hjul.
 5

Senaste omdömen

Ännu inte betygsatt.

Letar du efter en verkstad i Lekeryd?

Gör som 1 359 103 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.