MECA Bilservice Kungälv

Arntorpsgatan 2, 44245 Kungälv
Medlem av MECA
4,8
(245)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från MECA Bilservice Kungälv och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Vi är en verkstad ansluten till MECA, en verkstadskedja för alla vanligt förekommande bilmärken. Vi har kompetens att göra det som är bra för just din bil – och plånbok. Vare sig du är ute efter reparation eller bilservice så kan du känna dig trygg med att du är i säkra händer hos oss.

Att lämna bilen hos oss är att göra ett bra val för din bil. Här kan du vara säker på att jobbet utförs med kvalitetssäkrade bilreservdelar samt att bilens garantier fortsätter att gälla när du rullat ut från verkstaden med en MECA-stämpel i serviceboken. Våra mekaniker har rätt kompetens och utbildningsnivå samt använder relevant utrustning.
 6

Senaste omdömen

 • Renlighet

  4.9

 • Arbetet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.8

 • Priset

  4.6

 • Läge

  4.3

Gunno
en dag sedan
Renault Clio 2010
Alldeles utmärkt bra bemötande och hjälpsamma
Arsalan K.
15 dagar sedan
Volvo XC60 2015
Volvo Xc60
Carolina R.
28 dagar sedan
Mercedes-Benz GLC 220 D 4Matic 2018
Lämnade reg nr och mil för offert och fick ett antal kostnadsförslag från olika verkstäder. Meca var inte billigast men låg lågt och vi har lätt att åka dit så valde dem . Fick svar från dem att de godkänt och mottagit vår tidsbokning . När vi ska lämna bilen ber de oss signa ett papper och där står det att kostnaderna blir 3000:- högre än offerten de skickat till oss och vi godkände och bokade . De säger att de sett att det är 2 filter som också behövs bytas och det kan väl stämma men då kontaktar man kunden och frågar och talar om den nya kostnaden . Inte försöker lura oss att skriva på utan info . Är det så det går till ? Lägger sig lågt på offerten och sen ”kommer man på” att de ”missat” att något mer ska bytas / fixas och lägger på kostnaden- då är det inte svårt att lägga sig på en låg kostnad från början . Riktigt dåligt att försöka lura sina kunder . Se upp när ni lämnar in er bil vad ni skriver på !
Gunno
29 dagar sedan
Renault Clio 2010
Utmärkt
Peter ö.
ungefär en månad sedan
Fiat LIDO M 50 SL 2017
Micke bra

Letar du efter en verkstad i Kungälv?

Gör som 1 384 870 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.