Saapel - AD Bilverkstad

Klangfärgsgatan 12 A, 42652 Västra Frölunda
Medlem av AD Bilverkstad
4,7
(306)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Saapel - AD Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Laga och serva ditt fordon hos oss,

Hos AD Bilverkstad i Västra Frölunda kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning. Vi är en verkstad som alltid sätter kunden i första hand och vi behandlar all bilar som kommer in till oss som att de var våra egna. För oss är relationen viktig och vårt mål är att som kund alltid ska kunna känna dig trygg när du lämnar in bilen hos oss.

Välkommen in till Saapel för din nästa service!

Senaste omdömen

 • Arbetet

  4.8

 • Renlighet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Läge

  4.6

 • Priset

  4.6

Andreas
en dag sedan
Renault Megane Scenic 2010
Lena T.
4 dagar sedan
Kia Rio 2014
Mattias
6 dagar sedan
Renault Clio 2013
Erling Z.
6 dagar sedan
Peugeot 308 2011
Fredrik G.
9 dagar sedan
Peugeot 206 GRIFFE 1,6 3 2004
Mycket bra verkstad!! Bokade tid för liten AC-service och handbromsproblem. Även om det kört ihop sig med lånebil så ringde de i god tid och förklarade belägenheten, och att de kunde lösa saken genom att ta bilen det första de gjorde medan jag väntade i deras reception. Lite surt tänkte jag innan, men receptionen var över förväntan fin. Det serverades gott kaffe och de har antagligen den finaste/renaste kundtoalett jag träffat på hos en bilverkstad. Mycket bra dialog och trevliga medarbetare som pedagogiskt förklarade, visade och uppdaterade allteftersom arbetet fortgick. Ex. ACn fick tömmas två ggr pga en läckande ventil, men de löste problemet!! Tyvärr kunde de inte enkelt fixa handbromsen ( så den kostnaden slapp jag ), men nu vet vi i alla fall felet. Hit vill jag komma fortsättningsvis, även om de egentligen ligger lite långt bort från min bostad.

Letar du efter en verkstad i Västra Frölunda?

Gör som 1 392 598 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.