Speedy Tyres - BDS Bilverkstad

MANUFAKTURGATAN 9, 41705 Göteborg
Medlem av BDS
3,5
(18)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Speedy Tyres - BDS Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
På vår däckverkstad i Göteborg erbjuder vi en mängd olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Vi kan hjälpa dig med allt inom däck service, från däckbyte, hjul skifte och däck förvaring på däck hotell till fälg reparationer och fälg lackering. Dessutom erbjuder vi service och reparationer för både vanliga bilar och leasingbilar.

Senaste omdömen

 • Renlighet

  4.0

 • Priset

  3.8

 • Läge

  3.6

 • Dialogen

  3.6

 • Arbetet

  3.5

 • Servicen

  3.4

Nicole D.
ungefär 2 timmar sedan
Volvo B + V70 2008
Hans P.
ungefär 5 timmar sedan
Volkswagen Passat 2013
Arbete bra utfört men lång tid än utlovat Fler fel upptäcktes och åtgärdades 3 timmar totalt
Peter P.
5 dagar sedan
Renault Kangoo 2014
Zamuel L.
13 dagar sedan
Peugeot 307 CC 2,0 2003
Fick till mig att det var fläkten som det var fel på. När jag startar utanför verkstaden så går fläkten igång. Visar sig senare att det är glapp i en kontakt till fläkten och inte själva fläkten…. Betalade för felsökning i upp till en timme. Bilen var där från 08:00 till 14.. (ringde vid 14 eftersom det stod uthämtning 14 i avtalet)
Alexander G.
19 dagar sedan
Nissan NISSAN QASHQAI 2014
Dåligt bemötande. Ringde inte och berättade hur det gick, fick betala för det jag redan visste. Löste inte problemet, undrar om de ens försökte... Waist of time and money.
Svar från Speedy Tyres - BDS Bilverkstad
19 dagar sedan
Hej, Tack för att du tar dig tid att skriva en recension. Jag beklagar att du inte är nöjd med vårt bemötande. Vi förstår att det är frustrerande när problem inte löses som förväntat. Din bokning gällde en felsökning, och vi utförde en grundlig undersökning av problemet. Det framgick tydligt på kvittot att din dragkrok inte kunde öppnas eller lagas utan risk för ytterligare skador. Du bad oss att värma upp dragkroken, men eftersom den är gjord av aluminium, inte metall, var detta inte möjligt utan att orsaka ytterligare skador. Den enda lösningen vi kunde erbjuda var att byta ut dragkroken, eftersom den inte är original och inte kan repareras på ett säkert sätt. Vår kollega var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Vi beklagar att du är missnöjd med den information vi gav om att det kanske skulle gå sönder om vi försökte öppna den. Vi hoppas att vi kan få möjlighet att hjälpa dig på ett bättre sätt i framtiden.

Letar du efter en verkstad i Göteborg?

Gör som 1 405 624 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.