Mekomera Verkstad

Företagsvägen 29, 23237 Arlöv
4,7
(126)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Mekomera Verkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. Vi på Mekomera Verkstad är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar.

Service: Servicen varierar mellan märken, modeller och miltal. Vi följer serviceboken - saknar du denna lämnar vi förslag till serviceåtgärder. Om vi upptäcker fel, som inte omfattas av servicen kontaktar vi dig med förslag till åtgärd. I samtliga fall lämnar vi fast pris på arbetet och besked om hämtning.

Däck: Är du trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden? Tar de plats i garaget? Är de i vägen i förrådet/källaren? Då är vårt däckhotell något för dig.

Reparation: Våra erfarna mekaniker har mångåriga erfarenhet av de flesta bilmärkena. Bäst och bekvämast för dig görs reparationerna i samband med service. Vi erbjuder dig:
Service, Hjulinställning, Lackskydd, Däck & Däckförsäljning, Däckförvaring, Reparationer, AC-tjänster m.m.

Välkommen att kontakta oss på mail, [email protected] eller telefon, 073 435 41 40.

Med vänliga hälsningar,
Mekomera - Samma jobb för mindre pengar

Senaste omdömen

  • Priset

    4.7

  • Arbetet

    4.7

  • Servicen

    4.7

  • Dialogen

    4.7

  • Renlighet

    4.6

  • Läge

    4.4

Diana C.
3 dagar sedan
Toyota TOYOTA YARIS 2012
Snabba 8ch effektiva
Cristian G.
7 dagar sedan
Ford S-Max 2010
Fick ett bra prisförslag på 2000kr först men slutade på 9000kr till slut gick bilen genom besiktningen.
Malin E.
7 dagar sedan
Mazda 6 SEDAN 2.0 ADVANC 2008
Lämnade min bil för visuell inspektion (för endast 250kr) efter köp av beg.bil med misstänkt spridda rostskador bla. Fick en väldigt genomgående och tydlig bild av vad statusen är på rost, bromsar mm. och kostnadsförslag på reparationer och service. Mycket prisvärt samt fick låna en bil över dagen utan kostnad. Jag som inte kan särskilt mycket om bilar kände mig väldigt trygg med att få allt ordentligt förklarat och vad som rekommenderas prioriteras att serva och reparera och varför. Kommer definitivt lämna in min här härnäst.
Johan P.
8 dagar sedan
Kia Ceed 2014
Thorbjörn N.
9 dagar sedan
Volvo XC60 2013

Letar du efter en verkstad i Arlöv?

Gör som 1 365 901 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.