AMO Bilverkstad

Företagsvägen 29 hus 3, 23237 Arlöv
4,6
(7)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från AMO Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Det finns ännu ingen beskrivning av verkstaden.

Senaste omdömen

  • Servicen

    5.0

  • Renlighet

    4.9

  • Arbetet

    4.6

  • Dialogen

    4.6

  • Läge

    4.4

  • Priset

    4.1

Tony
8 dagar sedan
Renault Megane 2013
Per B.
3 månader sedan
Volvo XC70 2010
Snabbt och smidigt. Snabbt svar på förfrågan, snabbt reperation och ett mycket trevligt bemötande. Jag kommer använda AMO igen.
Svar från AMO Bilverkstad
3 månader sedan
Tack , Välkommen åter!
Hans J.
5 månader sedan
Renault Captur 2016
I och för sig ok, men de satte på de nya däckpsret på framhjulen istället för att sätta dem bak. Sen fick jag inte de däck jag beställt och som stod i offerten utan ett märke jag aldrig hört talas om. Och som är billigare sämre kvalitet Fann detta på nätet: Prisdkillnaden mellan 205/60 R16 HA dubbfria vinterdäck beror på om du väljer Landsail däck eller Hakkapeliitta däck. Som jag nämnde tidigare, så är Landsail däck billigare än Hakkapeliitta däck, men kanske inte lika bra på att hantera is och snö. Här är några exempel på priser för Landsail däck och Hakkapeliitta däck i den storleken: Landsail Winter Lander 205/60 R16 96H (dubbfria vinterdäck): 1 098 kr Nokian Hakkapeliitta R5 205/60 R16 96R XL (dubbfria vinterdäck): 1 427 kr Som du kan se, så är prisskillnaden mellan Landsail däck och Hakkapeliitta däck cirka 300 kr per däck. Det beror på att Hakkapeliitta däck har en högre kvalitet och prestanda, men också ett högre pris.
Svar från AMO Bilverkstad
5 månader sedan
Hej och sorry för att du känner såhär. Men vi vill tillägga att vi försökte kontakta dig flertalet gånger och meddela om att vi inte har avtal med den däckmärkte du ville ha utan vi har avtal med Landsail som är en klart bra och godkänd däck märke. Men tyvärr svarade du inte på våra samtal. Väl på plats berättade våran mekaniker om däckmärket och du godkände det utan några invändningar, vi frågade även om du vill ha dem nya däcken fram eller bak och du sade fram. Vi försöker göra vårt bästa och vara ärliga mot alla våra kunder. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig så gott vi kan. Med vänliga hälsningar
Rob
5 månader sedan
Audi Q5 2014
Svar från AMO Bilverkstad
5 månader sedan
Tack , Välkommen åter!
James H.
6 månader sedan
Volvo 244-833 1987
Lite svårt att hitta ställen. När jag kom dit tag emot mig med en gång. Ingen kaffe bjudits på i väntrummet. Men själva arbetet är jag nöjd med.
Svar från AMO Bilverkstad
5 månader sedan
Tack James, Välkommen åter!

Letar du efter en verkstad i Arlöv?

Gör som 1 376 124 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.