AWS Bilverkstad

Västra Hindbyvägen 6, 21458 Malmö
4,5
(221)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från AWS Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
AWS Bilverkstad,

AWS startades 2020 och våra mekaniker har många års erfarenhet och är experter på bilar, motorservice och reparationer, hjälper vi dig älska varje mil. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer av samtliga märken samt specialservice för start och generatorer och båtmotoer. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll med avancerade testteknik. Vi använder endast bilreservdelar med garanterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad.

Kvalitetsstämpel:

Våra fordonstekniker är proffs med en genuin passion för bilar.

Service som tål att jämföras:

Vi utför service på din bil enligt biltillverkarens rekommendationer, vilket innebär att vi följer originaltillverkarens riktlinjer och servicescheman. Detta för att säkerställa att bilen servas på bästa sätt enligt vad bilen var designad för. På så vis håller vi kvalitén hög och kan tryggt stämpla serviceboken. Kundens garantier gäller samtidigt som vi lämnar egna garantier på de arbeten vi utför. Reservdelarna kommer direkt ifrån original-fabriken som tillverkar reservdelar för biltillverkarna. På så vis kan vi hålla nere kostnaderna vilket i slutändan gynnar kunden med ”mer service till ett mindre pris!”

Välkomna in till oss!

Senaste omdömen

  • Priset

    4.6

  • Arbetet

    4.5

  • Servicen

    4.5

  • Dialogen

    4.5

  • Renlighet

    4.3

  • Läge

    4.3

Ameli L.
ungefär en månad sedan
Audi A6 2,4 2004
Lämnade bilen väldigt slitigt och tyckte att jag skulle betala 1500 för att få den tvättad. De gjorde avtalat jobb men bad dem vid inlämning av bilen att byta en lampa också vilket de inte gjorde. Airbag lampan var tänd nör jag hämtade bilen vilket den inte var innan. Höll sig inte inom avtalad tid.
Lennart S.
ungefär en månad sedan
Peugeot 508 2013
Vänligt mottagande, snabbt och bra byte av glödlampa.
Peter L.
ungefär en månad sedan
Volkswagen Golf 2017
Snabbt jobbat utan strul och 👍 för gratis lånebil under några timmars väntetid jobbet utfördes .
Patric F.
ungefär en månad sedan
Saab 9-5 LINEAR SPORTCOM 2006
Bra pris för bra utförd reparation.
Stefan W.
ungefär en månad sedan
Nissan NISSAN NV400 2016

Letar du efter en verkstad i Malmö?

Gör som 1 362 671 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.