AWS Bilverkstad

Västra Hindbyvägen 6, 21458 Malmö
4,5
(236)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från AWS Bilverkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
AWS Bilverkstad,

AWS startades 2020 och våra mekaniker har många års erfarenhet och är experter på bilar, motorservice och reparationer, hjälper vi dig älska varje mil. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer av samtliga märken samt specialservice för start och generatorer och båtmotoer. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll med avancerade testteknik. Vi använder endast bilreservdelar med garanterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad.

Kvalitetsstämpel:

Våra fordonstekniker är proffs med en genuin passion för bilar.

Service som tål att jämföras:

Vi utför service på din bil enligt biltillverkarens rekommendationer, vilket innebär att vi följer originaltillverkarens riktlinjer och servicescheman. Detta för att säkerställa att bilen servas på bästa sätt enligt vad bilen var designad för. På så vis håller vi kvalitén hög och kan tryggt stämpla serviceboken. Kundens garantier gäller samtidigt som vi lämnar egna garantier på de arbeten vi utför. Reservdelarna kommer direkt ifrån original-fabriken som tillverkar reservdelar för biltillverkarna. På så vis kan vi hålla nere kostnaderna vilket i slutändan gynnar kunden med ”mer service till ett mindre pris!”

Välkomna in till oss!

Senaste omdömen

 • Priset

  4.6

 • Arbetet

  4.6

 • Servicen

  4.5

 • Dialogen

  4.5

 • Renlighet

  4.3

 • Läge

  4.3

Anna
9 dagar sedan
BMW 120i 2019
Perfekt service
Maria T.
14 dagar sedan
BMW 320I LIMOUSINE 2002
bra och billigt
Sidney L.
30 dagar sedan
Mercedes-Benz CLA 200 2021
Anders L.
ungefär en månad sedan
Volvo V70 2003
Jim N.
ungefär en månad sedan
Volkswagen Touran 2015
Lagade en plåtskada exemplariskt. Skulle dock kunnat ringa och meddela att de skulle behöva bilen ett par dagar för detta. Mycket nöjd med arbetet i sig.

Letar du efter en verkstad i Malmö?

Gör som 1 394 831 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.