Jägersro Bilar & Verkstad

Sporregatan 23, 21377 Malmö
4,7
(1732)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Jägersro Bilar & Verkstad och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till Jägersro Bilar & Verkstad,

Vi har av Autobutler blivit korade till en av Top 20 verkstäder i Sverige 2017, 2018, 2019 och 2020 samt Malmös bästa verkstad 2019, 2020

Ett jättestort tack till alla våra bilägare som bemödat sig med att skriva ett omdöme om oss, vi ser fram emot ett fantastiskt år.

Vi erbjuder gratis Lånebil vid reparation hos oss (hör med tillgängligheten).

Vår idé och vision är att ge kunden all service på en och samma verkstad, din tid är värdefull. Därför har vi tre kända varumärken knutna till oss för att alltid vara uppdaterade inom varje område och kunna ge kunden bästa möjliga service och trygghet.

Vi hoppas att du väljer oss som din föredragna verkstad!

Vi tillhandahåller 14 dagars faktura om det behövs. (Företag kund)

(50% rabatt på arbete fram till 31 Marts) Gäller ej egen material!


http://www.jagersrobilarverkstad.se/

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din bil!
 6

Senaste omdömen

  • Arbetet

    4.8

  • Servicen

    4.8

  • Priset

    4.7

  • Dialogen

    4.7

  • Renlighet

    4.6

  • Läge

    4.3

Göran
en dag sedan
Volvo M + S40 2008
De var en positiv upplevelse, ordning och reda och gratis lånebil( förutom soppan). Kan varmt rekommendera verkstaden.
Anders H.
2 dagar sedan
Ford Focus 2014
Bra och trevligt bemötande och väl utfört arbete. Kommer definitivt att använda mig av Jägersro Bilar & Verkstad igen.
Björn
2 dagar sedan
Skoda ROOM SCOUT 1,9 TDI 2007
Varning! En mycket tråkig historia. Bedömning: tog extra betalt, var hemskt otrevliga och arbetet utfört helt jättedåligt. Gå INTE hit även om billigt! Väldigt trist då dom fått bra kritik av andra kunder. Kan INTE rekommendera denna verkstan. Kanske var bra innan men jag fick en helt otroligt dålig service och utfört arbete. Chefen slängde dessutom (utan provokation) på luren mitt i meningen!!?? Katastrof! Skriver detta innan bilen är hämtad. Reperationerna är säkert bra, men fick just den dagen väldigt dåligt bemötande. Ansvarig pratade i telefon vid ankomst och tog sen andra saker på vartannat innan han motvilligt ville höra vad som skulle göras. Ville visa den ansvarige felen och gick ut till bilen. Efter 10 min fick jag gå in å hämta honom. Var då lite missnöjd med det hela och först när jag sa att vi kunde strunta i allt så vaknade den ansvarige. Kan ha varit just för den dagen, men omg vilken dålig service. Men dom är nog duktiga på arbetet. Hoppas jag i a f. Sen gjorde Autobutler fel. Skrev fel pris då jag hade med mig reservdelarna så blev det inte 50% på arbetet. Så priset var missvisande. Men det hör till Autobutler. Återkoppling: Har nu hämtat bilen dagen efter då ett annat fel (som inte fanns innan) uppstod. Men först så skulle jag hämta upp bilen och dom sa den var klar. Testade fönsterhissarna och de fungerade inte alls. Dom gick ner 3/3 men 2/3 gick sen inte upp. Detta nämndes inte alls vid upphämtning. Men när felet uppdagades så skyllde bossen på att mitt material var fel. Må så vara men testar man inte produkterna innan så jobbet kan utföras utan fel? Dålig kompetens på verkstan enligt min mening. Sen gick det från dag 1 till dag 2 plötsligt inte att öppna förar dörren! Bossen går med på att laga felet. MEN inte gratis som en bra verkstad gör. Nej, han tar istället ut ett överpris!! Asså…orkar inte förklara mer nu…Gå INTE till denna super dåliga verkstad. Överpris och ingen service alls där bossen tror han har all rätt. Jag hade ju inte klagat om inte fel uppstod. Jisses! Skäms!
Tommy P.
3 dagar sedan
Kia Ceed 2013
Roy M.
3 dagar sedan
Dacia Duster 2013
Snabbt och bra utfört arbete på bilen

Letar du efter en verkstad i Malmö?

Gör som 1 375 512 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.