Fam Group Bilservice

Hallonbergen 5- 9, 17452 Sundbyberg
4,3
(31)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Fam Group Bilservice och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Det finns ännu ingen beskrivning av verkstaden.

Senaste omdömen

  • Renlighet

    4.4

  • Priset

    4.4

  • Arbetet

    4.3

  • Servicen

    4.2

  • Läge

    4.1

  • Dialogen

    4.0

Folke
ungefär 5 timmar sedan
Volkswagen TOURAN 1,6 FSI 2005
Lämnade in bilen för byte av kopplingskit. vid uthämtade så lyser motorlampan och motorn går märkbart ojämnt. Hämtade inte ut den förräns de fixat det. När jag kommer tillbaks är det samma fel. Mekanikern skyller ifrån sig och ingen vill prata med mig längre. Ratt å sätter är skitiga som fan. Aldrig den verkstaden. Nu två veckor senare så går kopplingspedalen inte fullt ut och motorn kan inte starta utan att jag ger den rejält med gas. Skulle jag kunna skulle det vara noll stjärnor. Du får vad du betalar för.
Cristian J.
5 dagar sedan
Chevrolet Cruze 2011
Väldigt nöjd efter mitt besök hos Fam Group. Väldigt trevlig atmosfär, och ingen känsla av att de vill lura på mig nåt annat. Snabba som vi den dessutom. Bara gott att säga om dem.
Robert L.
10 dagar sedan
Renault Clio 2015
Hade bokad tid kl 08. Personalen kom och öppnade först kl 08.30. Och att verkstaden låg under mark i ett p-hus hade inte framgått så hittade först inte platsen. De glömde ge återkoppling kring när bilen skulle vara klar trots att de uppgav att "vi hör av oss senare med besked". På kvittot skrev man fel saker, så fick ringa och be dem maila ett nytt kvitto med rätt specifikationer på. De upptäckte ett övrigt slitage på en rem som de ville byta. De återkopplade till mig innan de genomförde det bytet ink pris. Bra!
Bo K.
11 dagar sedan
Subaru Legacy 2006
Mathias J.
14 dagar sedan
Volkswagen Passat CC 2008
Allt bra!

Letar du efter en verkstad i Sundbyberg?

Gör som 1 376 124 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.