Gränsgaraget AB

Hagbyvägen 1, 16930 Solna
4,6
(31)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från Gränsgaraget AB och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Det finns ännu ingen beskrivning av verkstaden.

Senaste omdömen

  • Arbetet

    4.8

  • Läge

    4.7

  • Priset

    4.5

  • Servicen

    4.5

  • Renlighet

    4.4

  • Dialogen

    4.3

Björn L.
3 månader sedan
Skoda Kodiaq 2017
Daniel
3 månader sedan
Hyundai I30 5D 1.6 CRDI 2008
Bokade 15-årsservice. Servicen genomfördes inte på avtalad dag utan jag fick veta när jag skulle hämta bilen på eftermiddagen att han inte haft tid den dagen. Det var väldigt svårt att komma i kontakt. De nummer som finns listade verkar inte fungera och jag fick söka upp ägaren/mekanikerns privata nummer på annat håll. Även fakturan skickades ut långt efter arbetet utförts och mekanikern hade glömt stämpla i serviceboken så jag fick åka tillbaka vid ett senare tillfälle för att få det gjort. Det är svårt för mig som lekman att bedöma nivån på arbetet. Mekanikern påtalade att drivremmen lät och nog borde bytas snart och mycket riktigt så gick den av två månader sedan. Varför den inte byttes vid servicen vet jag inte. Jag fick en ny prisoffert på att montera en ny drivrem efter den hade gått av men löste det själv istället. Har inte direkt något att anmärka på lokalen eller mekanikern, som var trevlig, i övrigt. Men en uppdaterad skylt med rätt telefonnummer och/eller en hemsida hade nog varit bra.
Peter S.
3 månader sedan
Citroën C4 Cactus 2016
Christoffer H.
4 månader sedan
Dacia Logan 2015
Telefonnummer till verkstaden fungerade inte. Lite klurigt att förstå vart kundmottagningen är. Kvittot strulade lite men fick det på mailen efter en påminnelse.
Pasi L.
4 månader sedan
Skoda Octavia 2015
Första besöket och fick en positiv känsla.

Letar du efter en verkstad i Solna?

Gör som 1 366 152 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.