Mekopartner Haninge

Cementvägen 31, 13650 Haninge
Medlem av MekoPartner
4,5
(642)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Mekopartner bilverkstad / VAI Motor AB

Välkommen till din närmaste MekoPartner-verkstad. Vi hjälper dig med allt från service och reparation till enklare saker som däckbyten och glödlampsbyten. Hos oss får du alltid 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen och 1 års garanti på det utförda arbetet. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i boken som gör att din bil bibehåller sitt värde.

Välkommen!

Senaste omdömen

 • Priset

  4.6

 • Arbetet

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Dialogen

  4.4

 • Renlighet

  4.3

 • Läge

  4.0

Junior S.
7 dagar sedan
Honda CL9 2003
Peter
10 dagar sedan
Saab SAAB 9-5 2008
Duktiga mekaniker och bra service och priser Alltid bra utförda arbeten
Johan Z.
10 dagar sedan
Ford FORD FOCUS 2008
Bytte hjullager och ett högt tjutande ljud hördes när jag åkte därifrån. Vilket gjorde att jag fick åka tillbaka. Verkstaden skyllde på att bromsbeläggen var slut vilket de inte var (över 4 mm kvar) och efter mycket argumenterande visade det sig att reparatören råkat böja ett bleck som satt runt abs-givarkabeln så att detta skrapade mot bromsskivan som framkallade det tjutande ljudet. Jag frågade också om jag kunde hämta bilen vid lunch-tid, "ja, inga problem" var svaret. När jag åkte dit och kom fram 12:10 så visade det sig att de hade lunch mellan 12-13, så det var bara att åka hem igen.
Thomas O.
22 dagar sedan
Kia Ceed 2018
Bra verkstad. Såg ut att ha bra ordning. Bra kundmottagning där man också kunde sitta ner och vänta. Reparatören visade den slitna delen - i det här fallet en drivrem - som han bytt. Trovärdigt och kan tänka mig att återkomma.
Thomas H.
27 dagar sedan
Volvo XC40 2019
Grymt bra jobb

Letar du efter en verkstad i Jordbro?

Gör som 1 279 672 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.