TuneTec Motorsport

Rörvägen 57, 13650 Jordbro
4,2
(6)
Få offert

  Verkstaden är en del av autobutler.se

Välkommen till TuneTec Motorsport,

Vårt motto är att ge liv i ditt fordon.

Vi samarbetar med internationella tuners där målet är att ständigt eftersöka nya uppdateringar och lösningar för dessa specifika bilmodeller. Eftersom vi själva går in i bilens ECU samt TCU så kan vi garantera dig en optimal mjukvara för just din bil!

Inte nog med prestanda så sänker vi också bränsleförbrukningen då detta är efterfrågat pga Sveriges bensinpriser! Efter ungefär 1 år eller 2000mil kan vi garantera dig att du har gått +/- 0 om du jämför vårt pris med vad du egentligen skulle betala i bensin utan optimeringen. Så varför tveka?

Då vi vet att din bil är en del av ditt hjärta så behandlar vi bilen med extrem precision och respekt. Allt utförs i detalj från att du lämnar bilen till att du hämtar den. Vi går grundligt igenom bilen innan vi utför vårt arbete.
Är det något som behövs åtgärdas så kontaktar vi er för en lösning då vi också servar bilar.

Vi är specialiserade på BMW, Mercedes-benz och VAG-koncernen med inriktning på omprogrammering av motorns styrdon där vi loggar bilen innan för att lära känna original mjukvaran och sedan justerar helt utifrån just din bil!

Senaste omdömen

 • Arbetet

  4.8

 • Priset

  4.7

 • Renlighet

  4.4

 • Servicen

  4.2

 • Dialogen

  4.0

 • Läge

  3.8

Linus O.
mer än 3 år sedan
Opel Vivaro 2008
Kan tyvärr inte ge högre betyg, då det var för mycket strul med delar som inte kom, besked om att bilen var klar när den inte var det och oklarheter kring mycket. Finns, vad jag förstått, förklaringar till varför det körde ihop sig, men det är en klen tröst för mig som kasade fram och tillbaka till verkstaden utan att få ut bilen. Ingen synpunkt på arbetet utfört sen.
Owe
mer än 3 år sedan
Volvo V70 1999
Lars
mer än 3 år sedan
Kia Ceed 2014
Svårt att hitta verkstaden - ingen skyltning - men bilen togs om hand omedelbart och fick efter ca 2 tim. besked om den var klar. Fick en bunt papper på vidtagna service-åtgärder.
Thomas
nästan 4 år sedan
Volvo V70 2003
Tyckte att det hela gick bra, dock minuspoäng för dålig skyltning och svårt att hitta. Trevlig och duktig så är nöjd med jobbet.
Benjamin
nästan 4 år sedan
Audi A4 2012
Väldigt duktiga!! Levererar det som önskas.Rekomenderas.

Letar du efter en verkstad i Jordbro?

Gör som 1 215 757 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.