AutoPro i Lund

Södra Vägen 3, 22355 Lund
Medlem av Ceramic Pro
4,2
(574)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från AutoPro i Lund och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till Autopro & Ceramic Pro i Lund ! Vi har en lång erfarenhet av bilreparationer, Tectyl, lack o plåt, Lackskydd , bilförsäljning, bildelar, bilvård och däckservice. Hit kan du komma när du behöver service eller underhåll på din bil.
Vi reparerar alla typer av skador och kontrollerar vad som är fel när du inte tycker att bilen låter eller går som den ska.

Vi är en komplett service- och reparations-verkstad med personal som har en gedigen kunskap om hur man på bästa sätt tar hand om ert fordon.
Vår kvalitetspolicy innebär att alltid ha nöjda kunder. Oavsett bilmärke så tullar vi aldrig på kvaliteten på utförda arbeten.




Välkommen in till oss!

Senaste omdömen

  • Läge

    4.5

  • Priset

    4.3

  • Arbetet

    4.3

  • Servicen

    4.2

  • Dialogen

    4.0

  • Renlighet

    3.9

Anton
5 dagar sedan
Citroën C4 Picasso 2014
Teddy W.
15 dagar sedan
Audi AUDI A4 2010
Byte av koppling som visar sig vara ofärdig, drivaxeln lossnar vid växelhubben visar sig vara ofullständigt fastskruvat.. ny bogsering och rep (på seriös) verkstad. Ingen specificerad faktura från verkstaden utan det skulle swishas till ägarens privata konto 25.000:- Autobutler slår ifrån sig och tar inget ansvar för sina verkstäder utan tycker att jag skulle vända mig till denna verkstad för rep igen! Tror inte det va? Varning för både Autobutler och Autopro i Lund!
Veronica V.
15 dagar sedan
Volvo V60 2011
Karl C.
ungefär en månad sedan
Subaru Legacy 2013
Verneri S.
ungefär en månad sedan
Mazda MAZDA3 2019
Snabb och bra service för min Mazda 3. Starkt rekommenderar!

Letar du efter en verkstad i Lund?

Gör som 1 362 671 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.