Boka tid online
  •  Nästa lediga tid om 2 dagar

Senaste omdömen

  • Servicen 3.7
  • Framtoningen 3.7
  • Dialogen 3.3
10 dagar sedan
Trevligt bemötande Men de hade inte den utrustning som behövs för att felsöka höga utsläpp, det vart ett förgäves besök Jag förstår inte varför jag skulle åka dit för att de skulle titta på bilen det vart gissningar vad som kunde vara felet.

Autoexperten - AutoGC - 12 okt

Hej Eva! Jag beklagar verkligen att du känner så. Vi kom fram till att det kan vara en av 2 alternativ och du fick båda på offert tillsammans med information på vad som behöves göras för att få reda på detta. Jag sa även till dig att mätaren du behöver till att undersöka din beetla från 92 har en mätare som säkert inte äns wolksvagen själva använder. Och våran avgas mätare funkar på alla bilar vi har haft inne här den är universal för en anledning. Att den inte mäter just din bil säger inte våran mätare något om... Och sedan är det även viktigt att tänka på att du fick detta helt kostnads fritt att hitta 2 alternativa fel med din bil och sedan göra offerter och även felsökningar kostar normalt vis någon tusen lapp, din pojkvänn den äldre herrn som var med dig kan säkert bekräfta detta med tanke på att han också är mekaniker och har mer info. Jag BEKLAGAR från botten av mitt hjärta att du känner vi svikit er eftersom vi inte hade den material som behövdes för en bil som är flera år gammal och som inte körs längre. Detta är saker som händer i alla verkstäder, och jag kan lova dig att dem hade nog fortfarande tagit pengar för resten av tiden som gick ändå på felsökning och kontroll av din bil medens vi gjorde detta helt kostnadsfritt för en anledning. Och det var att vi ville se vad problemen är och om det går att lösa det.

Jag är verkligen ledsen för att du är missnöjd med oss du är mer än välkommen att komma tillbaka, och jag verkligen TACKAR för denna omdöme för det hjälper mig veta hur jag kan göra saker bättre TACK SÅ HEMSKT MYCKET.

Med Vänliga Hälsningar,
Leo
14 dagar sedan
Bromsar, Mercedes-Benz 190 1993
Jag är nöjd.

Autoexperten - AutoGC - 7 okt

Vi hoppas du var mer än nöjd och återkommer vid vidare problem!

Du är alltid välkommen hos oss.

Mvh
Leo
21 dagar sedan
Volvo V70 2002
22 dagar sedan
Toyota Aygo 2010
Mycket bra Tack

Autoexperten - AutoGC - 29 sep

Tack så mycket Tomas och välkommen åter ;)