Boka tid online
  •  Nästa lediga tid om 1 dag

Senaste omdömen

  • Arbetet 4.5
  • Servicen 4.5
  • Dialogen 4.4
  • Framtoningen 4.3
  • Priset 4.3
  • Platsen 4.0
ungefär 13 timmar sedan
Volvo S60 2011
ungefär 13 timmar sedan
BMW 3-Serie (F30/F31) 2012
Lät så oseriöst när de ringde o förklarade felen o skulle återkomma med kostnadsförslag. Som dom dessutom inte hade tid att ge mig först. Killen va dock astrevlig när jag lämnade in bilen o även ringde o bokade tid!

Solna Bilteknik - 18 feb 2019

Hej, du får gärna förklara vad du menar med oserisöst? Vi fick ingen sådan respons vid samtal. Hos oss får du alltid skriftliga kostnadsförslag, vilket ni fick 10 minuter efter avslutat samtal. Förstår inte om du är missnöjd över att er bil har fel eller något annat? För vid inlämning klagade ni över flera fel som också överensstämmer med de anmärkningar vi gav. Så vad är det ni menar? Ha en trevlig dag, med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik
2 dagar sedan
Felsökning/diagnos, Volkswagen Transporter 2011
Dom lyckades hitta felet som ett flertal andra verkstäder missat. Relativt dyr felsökning men med tanke på att felet hittades och åtgärdades så var kostnaden i sammanhanget låg. Rekommenderas!

Solna Bilteknik - 18 feb 2019

Hej! Vilken trevlig läsning. Kul att vi kunde hjälpa till, ha en bra dag och välkommen åter. Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik.
2 dagar sedan
Service, Mercedes-Benz B180 2010

Solna Bilteknik - 18 feb 2019

Hejsan! Tack för ditt omdöme, ha en trevlig dag och välkommen åter! Med vänliga hälsningar Alex, Solna Bilteknik
4 dagar sedan
Felsökning/diagnos, Mercedes-Benz Sprinter 2011
Fick betala felsökning TVÅ gånger för samma fel! Flrst 12.900:- och sen 1.500:-...oseriöst!!!

Solna Bilteknik - 15 feb 2019

Hej Haidar. Som vi förklarade för dig så är det inte samma fel även om det hör ihop. För det du betalade har vi blanda annat bytt lyktor och bromsar på din bil MED MERA och åtgärdat ett fel med ABSn. Du har betalat exakt den summa du ska betala och ingenting extra. Du hade dessutom tur då dina fel visade på ABS pumpen, men tack vara vår felsökning så lyckades vi åtgärda felet utan att behöva byta denna enhet som man först kan tro. Jag tror du missförstod lite helt enkelt. Nu är ALLA felen du hade på bilen åtgärdade. Trevlig helt, med vänliga häslningar Alex, Solna Bilteknik