Boka tid online
  •  Nästa lediga tid om 1 dag

Senaste omdömen

  • Servicen 4.5
  • Arbetet 4.5
  • Dialogen 4.4
  • Framtoningen 4.4
  • Priset 4.3
  • Platsen 4.0
ungefär 4 timmar sedan
Skoda Fabia 2007
Proffsigt och snabbt!
ungefär 10 timmar sedan
Andra uppdrag, Peugeot 308 2016
Tyvärr blev jag besviken då AC servicen inte blev gjort även om bilen var 2 dagar i verkstan. Firman ville även debitera fel. Mycket slarvigt vilket kvinnan i kassan erkände.

Solna Bilteknik AB - 20 jul

Bäste kund, vi ber om ursäkt att inte har hunnit med AC service.Som du kan se tog inte betalt. En orsak till detta var att du beställde byte av termostat, för att sen ändra till termostathus. Under resans gång konstaterades att huvudorsaken till problemet var en sprucken rör som knyter ihop termostathus och vattenpump, och efter inhämtande av din godkännande beställdes röret. Du blev informerad att röret var en beställningsvara och det kunde ta 1-2 dagar för leverans. Röret fanns inte på lager utan kunde levereras först dagen efter. Då detta är en delikat arbete, var vi tvungna att provköra motorn flera omgångar och provtrycka flera gånger för att säkerställa att inte motor fortsätter att läcka från någon annanstans. För detta har du inte behövd betala en enda krona. Därmed tillbakavisar jag ditt påstående att vi ville debitera fel. På din kvittens framstår tydlig vad du har betala och hur mycket. Om jag du, skulle vara tacksam mot Solna Bilteknik som tog sin tid och räddade dig från motorhaveri.

Verkstadsansvarig Ioanni Pyrkoti-Louca

OBS : Det skall också berättas hur många gånger du ringde och stressade på för att få bilen färdig.
en dag sedan
Styrning, BMW 520 2004
Tråkigt att det blev så här men jag måste tyvärr ge en stjärna på detta företag. Tittar man på deras hemsida så tror man att det är ett proffs företag, men efter bemötandet och jobbet vet man att de inte riktigt är lika proffsiga som de ser ut. Jag tog in bilen för framvagnsjustering och när jag kom för att hämta ut bilen såg jag två märken på bilen som inte var där innan. När Jag påpekar det skrattar de iväg mig, jag ger mig inte och frågar då om jag får prata med chefen, reparatören skrattar då och säger att han är chef och säger sen att alla kunder ljuger (?!) Hur kan en företagare säga så? Det är inte djupa märken, hade räckt med att polera, jag förstår att '' shit happens '' men att skratta ut mig på det sättet och att ha inställningen att alla kunder ljuger är helt otänkbart i mina öron som egenföretagare.

Solna Bilteknik AB - 20 jul

Det tråkigt att läsa, hur du påstår en sådant sak.
Solna Bilteknik erbjuder samtliga sina kunder okulär besiktning tillsammans innan inlämnande. DU TACKADE skriftlig och medveten NEJ .
Din bil är behäftad med flera olika skador runt om och som är gamla.Likaså med dessa som du påstår att dem är "nya".
På vänster och höger övre bakskärm där du påstår att vi orsakade skada finns det till och med rost in i skadorna och fulla med damm. Likaså på motsvarande sida likaså. Hur kommer det sig?

Detta är ett klassisk förfarande av flera bedragare att försöka undkomma betalning av utfört tjänst samt dina hot att skriva ett dålig omdöme som inte handlar om utfört arbete utan något helt annat. Pajkastning .

Skall också betonas att vi endast utförde framvagnsjustering på din bil . Dvs att vi arbetar under bilen och inte på sidorna.

Och sist men inte mist det allra viktigaste som du frånsett ÄR att hela område är Video övervakad. På video kan syns tydlig skadorna när bilen körs in in i verkstad. Vi inbjuder därmed både dig och alla som vill se video att komma och se. Sanningen kommer fram med önskvärd tydlighet.

Ioannis Pyrkoti - Loucas
2 dagar sedan
Är väldigt nöjd med bemötandet och reperation av min bil. Snabbt gick det också. Det som drar ner mitt betyg är ett litet hål i innertaket som kom till efter jobbet. Men vilket dom självklart inte ville kännas vid Utan bestämt säger att det var redan hål när bilen kom... Som om inte jag skulle känna till det ?😃 Tråkigt slut när allt annnat var bra .., Bara kämpa vidare

Solna Bilteknik AB - 18 jul

Tack för ditt omdöme.
Det är tråkigt när man som kund upptäcker saker på sin bil, men vi på Solna Bilteknik erbjuder gemensam kontroll av bilen tillsammans innan påbörjad arbete för att undvika meningsskiljaktigheter som denna. Du som kund väljer och du valde att avböja. Att sen påstå att vi har skadat innertaket, som vi inte har arbetat med, omöjligör ett rättvist bedömning.
5 dagar sedan
Audi A3 2012
Bra kommunikation, trevligt bemötande och snabbt fick hjälp