Senaste omdömen

  • Priset 4.5
  • Arbetet 4.5
  • Servicen 4.4
  • Renlighet 4.3
  • Dialogen 4.3
  • Läge 4.1
en dag sedan
Mikael
Volvo V50 2009
Var fler delar som behövde beställas och bytas ut än planerat. Detta gjorde verkstaden självmant utan att prata med mig, blev i slutändan 700kr dyrare än offerten. Det skulle också ta ca 2h, men hela dagen gick. Arbetet i sig är väl inget att klaga på.
8 dagar sedan
Stefan N.
BMW 320d 2012
Ville ha hjälp med 2st fel. Oljeläckage under turbon samt sätvärme. På oljeläckaget fixade dem 2 ventilations slangar som inte sitter i närheten av turbon samt max innehåller några droopar olja och sätesvärme kunde dem inte hjälpa mig med då dem inte har den kunskapen(men ta betalt går bra). Dem hittade även felkod på egr ventilen som jag fått bytt för några veckor sedan så jag anade ugglor i mossen, kontrollerade själv felkoderna på bilen dagen efter och ingen felkod på egr ventilen. Tänkte att dem kanske nollat felkoderna så körde några dagar till men ingen felkod, försökte blåsa mig på mer pengar. Ifrågasatte deras jobb på plats samt visade bilder jag själv tagit på oljeläckaget men fick inget gensvar förutom "inte jag som gjort jobbet". Dem tyckte jag skulle komma tillbaka om 2 månader för ny undersökning av oljeläckaget, vilket jag förstås inte tänker göra.
14 dagar sedan
Ottilia å.
Volkswagen PASSAT VAR TURBO 1999
18 dagar sedan
Umit
Kia Picanto 2015
18 dagar sedan
Joakim M.
Volvo XC90 2015
Mycket bra service till bra pris, gjorde stor service med kamremsbyte till en XC90-16. Det enda som kunde dra ned betyget en halv stjärna var lånebilen, en gammal "Skåda".....men den var ju iallafall kostnadsfri ;) MVH / Jocke