Boka tid online
  •  Nästa lediga tid om 1 dag

Senaste omdömen

  • Arbetet 4.3
  • Servicen 4.3
  • Priset 4.2
  • Dialogen 4.2
  • Framtoningen 4.1
  • Platsen 4.1
ungefär 3 timmar sedan
Volkswagen Golf VII 2014
Snabb och bra service
ungefär 6 timmar sedan
Toyota Avensis 2010
Snabb, och rapp service. Snabbt avklarat jobb och trevligt bemötande. Kan bara rekommendera.
2 dagar sedan
Motor, Toyota Corolla Verso 2007
Trevligt bemötande av dem jag träffade. Så här efteråt så skulle det vara bra att få se den utbytta delen så man ser med egna ögon att den var dålig. Annars vet man ju inte om det verkligen är utbytt så att säga.
5 dagar sedan
Toyota Aygo 2007
Bra och trevligt mottagande när vi lämnade bilen. Fixad på utsatt tid och priset var det övenskomna. Kändes bra och fick rekommendationer på kommande åtgärder.
6 dagar sedan
Koppling, Peugeot 208 2014
Vad ska man säga? - förutsättningen var en stressad kund (jag) som behövde få jobbet genomfört snabbt. Jag fick ett snabbt svar på min offertförfrågan med tydlig beskrivning vad som var inkluderat. Sedan när jag ringde och pratade med verkstaden så fick jag ett mycket gott bemötande där kvinnan i telefon tog sig tid till att lyssna på mig och mina frågor. Väl på plats kändes det som att verkstaden var överbelastad, men 1 timme efter att jag lämnat bilen så var jag tillbaka (hade glömt garageportsnyckeln i bilen) och verkstaden hade redan lyft upp bilen och påbörjat demontering. Klockan 14.00 dagen efter så ringde kvinnan i receptionen och sa att bilen var klar för avhämtning. Summa summarum: Från att jag accepterade offerten till dess att bilen var reparerad och klar - ENDAST cirka 22 timmar, toppenbra! Svårt att bedöma arbetet mer än att bilen nu fungerar som den ska, och att priset var näst lägst av de offerter jag fick. Dock hade verkstaden lagt in flest timmar för jobbet, något som i alla fall jag kopplar till att man är seriös och inte hastar igenom jobbet. Mannen som hade servat min bil kom även fram och visade den gamla, slitna, kopplingen.