Så använder du “Mitt Garage”

31 augusti 2015, 11:21

För att hålla din bil i bäst möjliga skick krävs regelbundna verkstadsbesök för besiktning, service och däckbyte. Dessutom finns det mindre reparationer såsom stenskott och bromsproblem som måste åtgärdas innan de blir allvarliga. Vi har därför utvecklat ett användbart verktyg som heter “Mitt Garage” för att hjälpa dig med allt gällande din bil. Här kan du lära dig att använda “Mitt Garage” på autobutler.se och få ut det bästa av bilens underhåll.

Överblick

Detta är förstasidan som ger dig perfekt överblick över allt rörande bilen och kommande reparationer. Om du har ett aktivt uppdrag och väntar på offerter så kan du följa det här. Du kan även se all tidigare historik och framtida uppdrag.

Bilar

I denna delen av “Mitt Garage” kan du redigera all information om din bil, inklusive ladda upp dokument som registreringsbevis, fakturor och besiktning/servicerapporter, allt på ett ställe. Baserat på informationen du har gett oss kan vi räkna ut när det är dags för olika reparationer, och verkstäder får möjligheten att snabbt ge dig offerter. Se till att uppdatera sidan, både när du köper ny bil och säljer den gamla, för att ta ha möjlighet att ta emot relevant information.

Uppdrag

Under “Uppdrag” ser du aktuella och gamla offerter, samt utförda reparationer. Varje uppdrag är markerat med en status som talar om för dig om du behöver göra något nu eller senare. Du får en översikt över reparationer och kostnader, samt en historisk överblick som inkluderar gamla reparationer och verkstadsbesök.

Kalender

Du kan planera alla nödvändiga verkstadsbesök i kalendern och få påminnelser inför besiktning, service, rostskyddsbehandling och däckbyte - anpassat efter din individuella bildata. Kalendern gör så att du slipper oroa dig över att hålla bilen uppdaterad, medan du sparar pengar genom att få tre offerter på alla uppdrag och välja den som passar dig bäst.

Arkiv

För att få en fullständig överblick behöver du en plats att samla alla viktiga dokument. I arkivet kan du enkelt ladda upp och lagra viktiga dokument. Exempel på relevanta dokument är besiktningsrapporter, verkstadsfakturor och andra dokument som kan vara av värde. . När du laddar upp ett eller fler dokument kan du även lägga till pris för att enkelt hålla kolla på alla bilens utgifter.

Allt om service och relaterade ämnen

Få offerter från verkstäder nära dig

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 272 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.