Bilbatteri från Exide

Info om Exide bilbatterier

26 maj 2015, 13:35

Exide är ett varumärke som har ett brett sortiment av olika batteriprodukter. Det finns modeller som passar nästan alla typer av fordon och Exide strävar alltid efter att vara banbrytande inom uppfinning och utveckling av ny teknik.

Exide tar inspiration från biltillverkare för att uppfylla deras krav och skapa batterier som ger bäst resultat i samband med ett brett utbud av olika batterityper. De var det första varumärket att införa Start-Stop batteri i 2014, och de fortsätter visa upp sig som ledarna inom batteriteknik.

De förväntar inte sig bara ett välpresterande batteri som är fulladdat, men sätter mycket värde på att batterierna ska fungera väl, även om de bara är delvis laddade. Det innebär att kunder kan förvänta sig en hög prestanda även när batterinivån är låg.

Exide har även ett omfattande återvinningsprogram. Alla delar av deras batterier kan återvinnas och på hemsidan hävdar de sig både vara en av dem störta tillverkarna av blybatterier och även en av världens störta blyåtervinnare.

Exide batterier är prissatta på den nedre änden av skalan och detta speglas i det faktum att deras garanti bara varar i tre år. Granskare och biltillverkare enas ofta om att Exide batterier är prisvärda, något som visar sig konstant i batteritester.

Exide har även en rad batterier som riktar sig specifikt mot bilägare som behöver driva mer än bilens elektroniska standardutrustning. Bilar med stor bas för stereon eller andra elektroniska komponenter kräver ofta stora mängder kraft som standardbatterier sällan klarar av.

Alla Exide batterier har godkänts av biltillverkarna. De lägger en hög standard till ett rimligt pris, är säkra att installera och passar nästan alla märken och modeller.

Allt om batterier

Få offerter och jämför priser på bilbatterier

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 318 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.