Energizers uppblåsbara kanin

Info om Energizer bilbatterier

26 maj 2015, 13:32

Energizer är en batteritillverkare med ett rykte som är väletablerat i hela välden. De tillverkar och säljer batterier som är dyrare än många av de andra märkena på marknaden. De erbjuder batterier som passa nästan alla bilmärken och modeller – samtidigt som de är underhållsfria, precis som batterier från Bosch. De har ett speciellt säkerhetslock inbyggt i vartenda batteri som hjälper till att skydda batteriet och motorn från gnistor. Några av batterierna har även inbyggda ventiler som förhindrar övertryck och säkerställer en ännu högre säkerhetsnivå.

Energizer hävdar att deras premiumbatterier laddar dubbelt så snabbt som konventionella batterier och att de håller sin laddning längre. De är 100 % spillsäkra och skyddade mot läckage. De kan motstå vibrationsnivåer som andra batterier inte kan och har en mycket längre uthållighetsnivå än de billigare märkena.

Energizer arbetar med high-end biltillverkare för att producera batterier som gör allt de kan för att komplettera den höga standarden på lyxbilar. Ledande biltillverkare ser Energizer med en viss respekt eftersom att de levererar produkter i toppklass som följer den senaste utvecklingen i andra delar av bilindustrin. Ett lågkvalitets batteri i en högpresterande bil begränsar bilen: Energizer skapar batterier som säkerställer att detta inte sker.

De är dyrare än många andra märken på marknaden men riktar sig mot ägare av dyrare bilar. Energizer gör även batterier som passar billigare fordon men huvuddelen av deras försäljning kommer från förare som vill få ut det bästa av sina sportbilar.

Garantilängden på Energizer batterier beror helt på modellen, men recensioner tyder på att de nästan alltid överlever sin garanti med en lång marginal. Energizer batterier är dyra men de levererar ökad prestanda under en längre period. Varumärket är synonymt med tillförlitlighet och kommer att fortsätta utveckla de mest tekniskt avancerade batterier möjligt för att alltid ligga steget före.

Dessa batterier är välgjorda och säkra. De är förmodligen bäst placerade i dyra, högpresterande sportbilar men finns även till vanliga personbilar. Vem som helst kan köpa ett Energizer batteri till bilen men måste vara beredda på att spendera lite extra.

Allt om batterier

Få offerter och jämför priser på bilbatterier

Få offerter »

Fördelar med Autobutler

  • Få offerter från verkstäder nära dig
  • Spara upp till 60%*
  • 3 års garanti på arbete och reservdelar

Vi är alltid redo att hjälpa dig! Kontakta oss på email eller ring 08 34 92 90

Få offerter från verkstäder nära dig

Vi har 311 oberoende verkstäder som är redo att hjälpa.